Supporters van voetbalclub Lokeren-Temse willen dat Lokeren het Daknamstadion beter onderhoudt

Fans van voetbalclub Lokeren-Temse willen dat Lokeren het Daknamstadion renoveert. Niet de club, maar de stad is eigenaar van het stadion, maar die laat volgens de supporters na om het te onderhouden. De supporters willen het stadsbestuur aanspreken en wakkerschudden tijdens de gemeenteraad eind oktober.

Meer krantenkoppen in België

“Na De Bruyne volgt de woestijn”: analisten en ex-spelers Frankrijk denigrerend over Rode Duivels

“Sorry, maar wij zijn beter dan België”: enkele Franse analisten en ex-internationals kunnen de denigrerende uitlatingen over de Rode Duivels niet laten. Zij zien zich – gesterkt door de historie – in een kampioenschap niet verliezen van ‘les petits belges’. Of komt de Franse hoogmoed voor de val? Want als zelfs José Mourinho op het vorige EK de Franse arrogantie

Lees meer »

Klassiek recept voor kermis in Sint-Juliaan: “Reus Leontien zit op Tinder”

Met de Toontjesloop en koers op vrijdag 12 juli, kinderanimatie en schlageravond op zaterdag 13 juli, barbecue en quiz op zondag 14 juli en afsluitende Zotte Maandagstoet, grijpt Kermiscomité Sint-Juliaan terug naar de klassieke ingrediënten van de kermis. Dit jaar is er wel een glansrol voor reus Leontien, die op vrijersvoeten is.
The post Klassiek recept voor kermis in

Lees meer »

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

België start voor het eerst met herstel oesterriffen in de Noordzee

Ons land start met de aanleg van oesterriffen in de Noordzee. Zo wil België de biodiversiteit in de Noordzee herstellen. De dienst Marien Milieu van de FOD Volksgezondheid gaat daarvoor een samenwerking aan met wetenschappers en bedrijven, BELREEFS.
The post België start voor het eerst met herstel oesterriffen in de Noordzee appeared first on KW.be.

Lees meer »