LIVE F1. Verstappen op razendsnel circuit van Monza op jacht naar record, maar dan moet hij wel voorbij Sainz

Max Verstappen hoopt vandaag geschiedenis te schrijven in de Formule 1. Wint de Nederlander in Monza, pakt hij zijn tiende overwinning op rij. Daarmee zou hij alleen recordhouder worden – momenteel deelt hij dat record met Sebastian Vettel. Verstappen begint vanaf de tweede plaats, nadat hij in de kwalificatie nipt werd geklopt door Carlos Sainz. Volg het op de voet hieronder.

Meer krantenkoppen in België

Omstreden Algerijnse boksster zal niét worden uitgesloten nadat ze tegenstander snel rake klappen gaf: “Misleidende informatie”

Het blijft rommelen in de bokswereld op de Olympische Spelen. Met Lin Yu-Ting (28) en Imane Khelif (25) doen er twee bokssters mee in de vrouwenreeks die eerder niet door een geslachtstest kwamen. En dat heeft de Italiaanse Angela Carini (25) na enkele rake klappen van de Algerijnse Khelif mogen ondervinden… Het IOC heeft zich ondertussen achter Khelif geschaard en

Lees meer »

Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag zijn jongste single ‘Zomerlicht’ zingen bij ‘Tien om te Zien’ in Westende

Met ‘Zomerlicht’ is Garry Hagger voor de eerste keer in zijn carrière genomineerd voor Zomerhit. Hij prijkt inderdaad tussen de 20 finalisten. Ook VTM vergeet Garry Hagger niet. De zanger uit Oost-Vlaanderen mocht afzakken naar West-Vlaanderen, waar hij ‘Zomerlicht’ mocht zingen voor een ruim publiek aan de Rotonde in Westende.
The post Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag

Lees meer »

Zeldzaam: kalfje met twee hoofden geboren in India

De 60-jarige boer Rajadurai maakte dinsdag iets bijzonders mee. Op zijn boerderij in de Indische staat Tamil Nadu beviel een koe van een vrouwelijk kalfje met twee hoofden. “Heel het dorp is komen kijken. We waren allemaal verbaasd”, vertelt de boer. “Het is een wonder.”

Lees meer »

Lauwe en Dadizele helemaal in de ban van wielrenster Margot Vanpachtenbeke op de Olympische Spelen

Sacré Bleu! Margot Vanpachtenbeke (25) is vertrokken richting Parijs, waar ze zondag zal deelnemen aan de olympische wielerwedstrijd. Aan het thuisfront is dan weer een heuse Margot-Mania ontstaan, met foto’s en affiches van de atlete die overal in het straatbeeld te zien zijn. “De combinatie Lauwe en Dadizele? Het is grond voor topsporters!”
The post Lauwe en Dadizele helemaal

Lees meer »

Nieuwe jeugdlokalen in Kleit officieel geopend: “Binnenkort komt er ook nog een onthaastingszone”

De nieuwe jeugdlokalen in deelgemeente Kleit zijn klaar en werden officieel geopend. In de moderne nieuwbouw bevinden zich tien lokalen. “Voor de start van de werken gingen we uitgebreid in overleg met de lokale jeugdbeweging. Op die manier kwamen we tot een mooi ontwerp en een prachtig resultaat”, zegt onafhankelijk schepen van Jeugd Peter T. Van Hecke. “We zijn dan

Lees meer »

Zomerbar Ter Loo & Amizant verwent ruim en divers publiek: “Elk weekend pakken we met een ander thema of belevenis uit”

Vanaf 9 augustus verwent Zomerbar Ter Loo & Amizant in Loppem een ruim en divers publiek met vier themaweekends. Tijdens de tuinbar is er tijd voor streekbieren en oldtimers, een fietstocht met kipfestijn, barbecue en intieme liveconcerten. De opbrengst gaat naar de aanschaf van een rolstoelbusje voor de bewoners van Vriendenhuis Ter Loo.
The post Zomerbar Ter Loo &

Lees meer »

Zussen Evelyne en Celine baten hoeveslagerij uit: “We verdelen de taken netjes onder elkaar”

Diep verscholen in het glooiende landschap van de Mandelvallei schuilt de rustige hoeve van Hubert Vanspeybrouck en Carine Geldhof. Het landbouwersduo heeft het geluk dat hun twee dochters met veel enthousiasme in hun voetsporen treden. In 2002 openden Evelyn en Celine hun hoeveslagerij Mandeldaele. “We moeten het vooral hebben van mond-tot-mondreclame en de superieure kwaliteit van onze producten.”
The

Lees meer »