Atlético laat Carrasco uit selectie nu lucratieve transfer naar Saoedi-Arabië wenkt: “We spreken in Riyad af voor koffie”

Romelu Lukaku liet een voorstel passeren. Kevin De Bruyne vindt het een optie later in zijn carrière. Maar Yannick Carrasco (29) drukt nu al een transfer naar Saoedi-Arabië door. Een laatste gesprek met de clubleiding van Atlético vrijdag moest de obstakels van de baan ruimen. Al-Shabab wacht. Carrasco ontbreekt dit weekend in de selectie van Atlético en vliegt eerstdaags naar het Midden-Oosten. Voor Carrasco wordt het de tweede lucratieve transfer naar een nieuwe voetbalnatie die op geen euro kijken – eerder was hij in China aan de slag.

Meer krantenkoppen in België

Crimineel licht juwelier op met sluw trucje

De Britse politie is op zoek naar een crimineel die een juwelier heeft opgelicht eind juni in Stoke-on-Trent. De man wou een gouden sieraad verkopen aan de juwelier, maar verwisselde het horloge na het wegen met een waardeloos kopie. De juwelier is zo’n 2.080 euro kwijt.

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Gullegemse Jeugdfeesten in nieuw kleedje: vanaf dit jaar voor de hele familie

Op 13, 14 en 15 september vindt aan het Kerkeputje en De Gulle de 35ste editie plaats van de Gullegemse Jeugdfeesten. Die steken vanaf dit jaar in een nieuw kleedje. Het festival blijft een driedaagse, maar mikt voortaan op de verschillende generaties. “De nieuwe formule moet zorgen voor meer volk”, zegt co-voorzitter Robin Stroef.
The post Gullegemse Jeugdfeesten in

Lees meer »

Kapster Xantippe krijgt Lifetime Achievement op Brugge Awards

In het Beurs Meeting en Congres Center (BMCC) vond de gala-avond van de tweede editie van de Brugge Awards plaats. ‘Onderneming van het Jaar’ is ECS European Containers. Christine Waeyaert van kapsalon Xantippe krijgt de ‘Lifetime Achievement Award’. Ook Cactus Muziekcentrum is als ‘Brugs Ambassadeur’ bij de winnaars.
The post Kapster Xantippe krijgt Lifetime Achievement op Brugge Awards appeared

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin: geen bemiddeling in conflict door Turkse president Erdogan – Moskou meldt terreinwinst in slag om strategisch Tsjasiv Jar

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft tegen de Russische president Vladimir Poetin gezegd dat hij wil bemiddelen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Moskou ziet dat echter niet zitten, zo meldt een woordvoerder van het Kremlin. Ondertussen gaat de slag om de strategisch gelegen plaats Tsjasiv Jar door: Rusland meldt terreinwinst, maar volgens het Oekraïense leger houden de

Lees meer »

Maar één Democraat zou Trump volledig in de pan hakken bij verkiezingen, volgens nieuwe poll

Volgens een nieuwe poll van persbureau Reuters en marktonderzoeksbureau Ipsos is er maar één Democraat die erin zou slagen om Donald Trump te verslaan mocht die het tegen de oud-president opnemen tijdens de verkiezingen op 5 november. Het zou bovendien afgetekend gebeuren: met maar liefst 11 procentpunt (!) voorsprong. Er is wel één probleem: de kandidaat in kwestie liet in

Lees meer »