Mohamed Al-Fayed (94) overleden in Londen, bijna 26 jaar na fatale crash waarin prinses Diana en zoon Dodi stierven

Mohamed Al-Fayed, de Egyptische miljardair wiens zoon Dodi met prinses Diana om het leven kwam in een noodlottig ongeluk in 1997, is op 94-jarige leeftijd in Londen overleden. Dat melden Britse dagbladen. Al-Fayed overleed woensdag, op een dag na 26 jaar na die fatale crash in Parijs.

Meer krantenkoppen in België

“Respect dat hij kwam opdagen”: bokser Victor Schelstraete oogst bewondering met groots gebaar na tragedie voor tegenstander

Zijn zege op het olympisch bokstoernooi was knap. Maar wat Victor Schelstraete (28) erna deed, was mogelijk nog mooier. Nadat hij tot winnaar was uitgeroepen, stak hij de arm van zijn tegenstander de lucht in. Ato Plodzicki-Faoagali verloor vrijdag zijn coach na een hartstilstand in het olympisch dorp. “Ik kan me niet inbeelden hoe zwaar dit moet zijn voor hem.”

Lees meer »

“Je proeft als het ware de landbouwgrond”: ‘t Goed Ter Heule in Lauwe is een openluchtsupermarkt

Met een snoeischaar in de hand zelf je groenten en fruit plukken, terwijl enkele kippen en ganzen nieuwsgierig over je schouders meegluren. Welkom in ‘t Goed Ter Heule, de grootste openluchtsupermarkt van de regio. “Onze visie? De voedselkilometers tot nul herleiden.”
The post “Je proeft als het ware de landbouwgrond”: ‘t Goed Ter Heule in Lauwe is een openluchtsupermarkt

Lees meer »

Relaxen in massagefauteuil kan in Café Harmonie aan de Steenpoort in Kortrijk

Onlangs opende in Kortrijk Café Harmonie de deuren. Niet zomaar een nieuw café, maar een café met een twist: je kan er immers ook relaxen in een massagefauteuil. Zaakvoerster Nasi Mirzaee wordt in het weekend bijgestaan door Moshen Karbassi.
The post Relaxen in massagefauteuil kan in Café Harmonie aan de Steenpoort in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »