Rommelmarkt in Vladslo zoekt standhouders

De rommelmarkt in Vladslo geniet internationale bekendheid als een van de best georganiseerde en meest interessante rommelmarkten. Voor de editie van 17 september zijn standhouders nog welkom.

Rommelmarkten leven tegenwoordig weer op en er wordt gehoopt op een goede opkomst van standhouders en bezoekers. Naar goede gewoonte heeft de rommelmarkt plaats op zondag 17 september in het centrum van Vladslo en alle aanpalende straten. De verkoop van levende dieren is verboden, de verkoop aan drank- en eetstands zijn voorbehouden aan de organisatie, zonder voorafgaande toestemming zijn er geen voedingsstands toegestaan op en naast het verkeersvrije parcours. De inschrijvingsstand is toegankelijk vanaf 5 uur, in de Mariastraat 11, te bereiken langs de Broekstraat. Je betaalt dan 5 euro voor minimaal vijf lopende meter. Voor meer info kan je terecht bij Ginette Vander Beken op het telefoonnummer 0494 03 01 22 en op www.rommelmarkt.vladslo.be en via FB rommelmarkt Vladslo. De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongelukken. De standhouders zijn verplicht hun stand netjes achter te laten en hun afval mee te nemen.

The post Rommelmarkt in Vladslo zoekt standhouders is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Verdrinkingsdood van Delano roept nare herinneringen op bij Melissa: “Het verdriet om Mereltje gaat nooit meer weg”

Als iemand begrijpt wat de ouders van de kleine Delano (1) doormaken, dan is het Melissa Naeyaert (37) uit Ichtegem. De jongen verdronk nadat hij in een zwembadje in de tuin klauterde. Bijna dag op dag tien jaar geleden verloor Melissa haar dochtertje Merel (3) op een haast identieke manier. “Mijn hart zal nooit meer helemaal helen.”
The post

Lees meer »

Stadion Eendracht Aalst is veranderd in complete wildernis: “Je maakt mij niet wijs dat dit van vorige week is”

Het zal nog een tijdje duren voor het Pierre Cornelisstadion weer in zijn oude glorie hersteld zal zijn. Het complex is volledig verloederd achtergelaten. Het veld heeft al een tijdje geen grasmaaier meer gezien, het gras staat tot op kniehoogte. Binnen is de kleedkamer bezaaid met pizzadozen en staan er lege flesjes drank lukraak verspreid over zowat elke ruimte. Een

Lees meer »

Stadionperikelen US Ploegsteert-Bizet zijn voorlopig van de baan

US Ploegsteert-Bizet hoopt net als vorig seizoen een rustig seizoen in derde provinciale A te beleven. Er was even bezorgdheid rond de toekomst van het stadion, maar dat probleem is – voorlopig – opgelost.
The post Stadionperikelen US Ploegsteert-Bizet zijn voorlopig van de baan appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Nog veel stappen nodig om oorlog te beëindigen”, zegt Hongaarse premier Orban na gesprek met Poetin

De Hongaarse premier Viktor Orban is in Moskou aangekomen voor een ontmoeting met president Vladimir Poetin. Dat melden Russische media vrijdag. Ondertussen gaat de slag om de strategisch gelegen plaats Tsjasiv Jar door: Rusland meldt terreinwinst, maar volgens het Oekraïense leger houden de troepen nog stand. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Engelpark in Ichtegem opent voor vijfde jaar op rij de deuren: “Naast speelmogelijkheden voor kinderen ook gezellige zomerbar”

Het Engelpark in Ichtegem opende eind juni voor het vijfde jaar op rij officieel de deuren. Wat in 2020 begon als een gedurfd kleinschalig project is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het zomeraanbod voor kinderen.
The post Engelpark in Ichtegem opent voor vijfde jaar op rij de deuren: “Naast speelmogelijkheden voor kinderen ook gezellige zomerbar” appeared first

Lees meer »

Erik ten Hag verlengt tot 2026 bij Manchester United

Erik ten Hag (54) blijft tot 2026 coach van Manchester United. Lang was er onduidelijkheid of de Nederlander zou aanblijven, maar nu weet hij wat hem te doen staat: “We moeten nog heel hard werken om het niveau te bereiken dat van Manchester United wordt verwacht.”

Lees meer »

Als niet de zon, maar bosbranden jouw vakantiebestemmingen verhitten: dit zijn je rechten

Als gevolg van de bloedhete temperaturen woeden er opnieuw bosbranden in Athene, op de Griekse eilanden Kos en Chios en in delen van Turkije. Maar kunnen je vakantieplannen hierdoor ook in rook opgaan? Wie bepaalt of er wordt afgereisd? En dekt een annulatieverzekering wel de kosten als je thuisblijft? Enkele experten geven antwoord. “Het gaat enkel in zeer uitzonderlijke gevallen.”

Lees meer »