Zulte Waregem incasseert late gelijkmaker Dender

Zulte Waregem heeft vrijdagavond op de vierde speeldag van de Challenger Pro League Dender niet kunnen verslaan. Beide teams scoorden een keer: 1-1.

Zinho Gano (37.) leek zich tot matchwinnaar te kronen met het enige doelpunt van de ontmoeting in de Elindus Arena, maar de bezoekers kwamen nog flink opzetten en dat resulteerde in de late gelijkmaker van Nicolas Rajsel (90.).

15-jarige scoort

Op hetzelfde moment hielden ook de U23 van RSC Anderlecht en Racing Genk elkaar met dezelfde score in bedwang: 1-1. Tristan Degreef (2.) opende al vroeg de score voor jong paars-wit met zijn eerste profgoal, de 15-jarige Konstantinos Karetsas (58.) zorgde voor een puntendeling. Hij werd zo ook de jongste doelpuntenmaker ooit in de Challenger Pro League.

Zulte Waregem voorlopig tweede

In de tussenstand van de op een na hoogste Belgische afdeling staat Zulte Waregem voorlopig tweede met 7 op 12. De Genkse jongelingen volgen op de derde plaats met een gelijk puntenaantal, terwijl Dender en de Anderlechtse U23 respectievelijk op de zevende en negende positie prijken met 5 en 4 eenheden.

The post Zulte Waregem incasseert late gelijkmaker Dender is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt personen met dementie en hun mantelzorgers

Dinsdag 2 juli werd in Kortrijk het ‘Welzijns- en Zorgpad Dementie: Samen op Weg’ gelanceerd, bedoeld om personen met dementie te ondersteunen bij het navigeren door het complexe zorg- en welzijnslandschap. Niet alleen personen met dementie, maar ook hun mantelzorgers kunnen gebruik maken van het nieuwe welzijns- en zorgpad.
The post Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt

Lees meer »

Claude Vindevogel uit Diksmuide staat met zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ op het MENT-podium in Diksmuide

Op de Grote Markt in Diksmuide verwelkomde MENT bekende, maar ook minder-bekende artiesten. Claude Vindevogel uit Diksmuide is al altijd bezig geweest met muziek, maar op nationaal vlak is hij niet zo populair. Toch kreeg hij van de zaakvoerders van MENT eveneens een uitnodiging om zijn zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ te zingen voor het publiek. Weldra zie je zijn verschijning

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf twee jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Alexandra en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet voor het

Lees meer »

Christiaan heeft al ruim een maand geen internet of tv omdat facturen Proximus bij naamgenoot belanden: “Een oplossing? Misschien volgend jaar, zeiden ze”

Christiaan Rosiers (67) uit Willebroek heeft al meer dan een maand geen internet en tv, omdat hij volgens Proximus zijn facturen niet betaalt. Dat komt omdat de telecomoperator de facturen sinds eind mei opstuurt naar zijn naamgenoot Christiaan Rosiers (69) uit Itegem. Ook na een twintigtal smeekbedes kon of wil Proximus het probleem niet oplossen.

Lees meer »

Theater-, dans- en performancefestival NEXT keert van 6 tot 30 november terug naar Kortrijk

Save the date! Van 6 tot 30 november komt NEXT terug naar meer dan 20 Vlaamse, Waalse en Franse theaters met 28 internationale voorstellingen. Schouwburg Kortrijk en kunstencentrum BUDA zijn opnieuw co-organiserende partners voor deze 17de editie.
The post Theater-, dans- en performancefestival NEXT keert van 6 tot 30 november terug naar Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zon laat zich niet zien op dag vol wolken en buien

Aanvankelijk regent het nog over het oosten, maar al snel wordt het overal overwegend droog met afwisselend opklaringen en wolken. In de loop van de namiddag verschijnen er vanaf de kust opnieuw meer wolken met buien die ‘s avonds het centrum bereiken. De maxima schommelen van 17 graden op de Hoge Venen, 19 graden aan zee en tot 21 of

Lees meer »

Groen kondigt einde samenwerking aan met Vooruit in Hasselt: “Want de socialisten werken achter onze rug aan voorakkoord met N-VA” 

Groen Hasselt wil in oktober met een eigen lijst deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakt de partij net zelf bekend. Daarmee komt er een einde aan ruim 24 jaar samenwerking tussen de groenen en de socialisten in Hasselt. Volgens Groen zelf heeft Vooruit eerder gemaakte afspraken rond een kartel voor de verkiezingen in oktober "eenzijdig opgezegd". “Maar we staan sterker

Lees meer »

Voor één keer spreken we de inwoners van de meest chique wijk van het land: Knokke-Zoute. “Zelfs mijn rijhuisje is zéker een miljoen waard”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »