Algerijnse kustwacht schiet twee toeristen op jetski’s dood

De Algerijnse kustwacht heeft twee toeristen doodgeschoten die op vakantie waren in Marokko en op hun jetski’s de Algerijnse wateren binnen gedwaald waren.

Meer krantenkoppen in België

Serenity wil aula bouwen in Vredestraat in Wervik

Begrafenisonderneming Serenity uit Wervik heeft plannen om een aula uit te baten. Zaakvoerder Emmanuel Dekimpe had daarover in het stadhuis een voorbespreking met het schepencollege. Het is de bedoeling dat de bestaande vestiging in de Vredestraat verbouwd en uitgebreid wordt met een aula met voldoende zitplaatsen.
The post Serenity wil aula bouwen in Vredestraat in Wervik appeared first on

Lees meer »

Oud-kolonel Housen na Israëlische aanval op Beiroet: “Mijn grote vrees is dat aantal raketten wél door raketschild raken en op Tel Aviv of Jeruzalem zullen vallen”

Israël voerde een luchtaanval uit op de Libanese hoofdstad Beiroet, als reactie op de aanval van Hezbollah op een voetbalveld in de door Israël bezette Golanhoogten. Het doelwit was Fuad Shukr, de nummer twee van de terreurorganisatie. “Hezbollah kan niet anders dan terugslaan”, analyseert oud-kolonel Roger Housen.

Lees meer »

Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’ zorgt ook voor onrust bij nieuwe vrijgezel Rose: “’s Nachts deed ik m’n kamerdeur op slot”

“Ik ben helemaal overdonderd door haar.” Na de heftige exit van Vicky (60) en Ingrid (61) lijkt Jelmont (62) in ‘B&B zoekt lief’ een betere klik te hebben met de derde kandidate, Rose (57). Maar helaas voor hem ziet zij dat zelf anders. In dit gesprek vertelt Rose waarom ze na amper een kwartier al uit Jelmonts bed and breakfast

Lees meer »

Venezolaanse oppositie claimt zege in elke deelstaat, dode bij protesten na omstreden herverkiezing Maduro

De Venezolaanse oppositieleider María Corina Machado zegt dat de oppositie 73,2% van de stemuitslagen in handen heeft, waarmee het kan bewijzen dat oppositiekandidaat Edmundo González Urrutia de verkiezingen gewonnen heeft en niet huidig president Nicolás Maduro, die eerder door de Nationale Kiesraad (CNE) officieel uitgeroepen werd tot verkozen president van Venezuela. Zijn herverkiezing zou echter dankzij massale fraude tot stand

Lees meer »