Carry Goossens met spoed naar ziekenhuis tijdens repetitie ‘James de musical’: “James belde meteen de ambulance”

Het was even schrikken tijdens de opnames van ‘James de musical’ rond ‘F.C. De Kampioenen’. Verrassingsgast Carry Goossens (70) werd tijdens de generale repetitie onwel, verloor het bewustzijn en moest in allerijl met een ambulance worden afgevoerd. Wat er precies misliep en welke gevolgen het medische voorval heeft op de aflevering van ‘James de musical’ rond ‘F.C. De Kampioenen’, vertellen Goossens en Cooke zelf in dit interview. “Ik kon zelfs niet meer spreken.”

Meer krantenkoppen in België

Zevende editie van Dwars Door Zulte

Dit weekend staat de zevende editie van Dwars Door Zulte op de kalender. De kids openen het DDZ-weekend en lopen op zaterdagvoormiddag op de Waalmeers in Zulte. De Big Runs van 4, 8 en 16 kilometer vinden plaats op zondagvoormiddag in Olsene (VBS Olsene).
The post Zevende editie van Dwars Door Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eline en Nils openen opnieuw zomerbar Sprink & Drink in Moorslede: “We voorzien 600 m² aan springkastelen”

Eline Hoorne en Nils Vercaigne openen woensdag opnieuw de deuren van hun zomerbar Sprink & Drink langs de Molenstraat in Moorslede. Voor het derde jaar op een rij kunnen kinderen er zich volop uitleven in een groot springkastelendorp. “Na het Belgische zomerweer van vorig jaar hebben we beslist om hen enkele extra dagen springplezier aan te bieden.”
The post

Lees meer »

“Wie er de voorbije vier dagen was, kan het niet langer ontkennen: Rock Werchter staat voor een tweesprong”

Rock Werchter heeft een probleem. De moeder aller festivals is niet langer een MILF, maar stilaan een prille grootmoeder. Net als haar bezoekers. Jarenlang plooide het festival zich gewillig naar de grillen van een steeds veeleisender publiek en plukte het daar graag de euro’s van. Maar wie er de voorbije vier dagen was, kan het niet langer ontkennen. Rock Werchter

Lees meer »

Straf! Volledig podium op WK garnaalpellen in Frankrijk is West-Vlaams: Ann (56) uit Brugge is wereldkampioen

In het Franse Leffrinckoucke werd het WK garnaalpellen georganiseerd. Opmerkelijk wel: het volledige podium is West-Vlaams! Ann Dalle uit Brugge is wereldkampioen geworden. Ze pelde maar liefst 111 gram garnalen in 10 minuten. Vorige week werd ze, met 105 gram gepelde garnalen in 10 minuten, derde in Oostduinkerke.
The post Straf! Volledig podium op WK garnaalpellen in Frankrijk is

Lees meer »