Tieltse delegatie behaalt eerste plaats op Spel Zonder Grenzen met zustersteden

Na drie jaar coronastilte werd afgelopen weekend terug een internationaal Spel Zonder Grenzen georganiseerd met de jumelagepartners van Tielt. In het Duitse Gross-Gerau namen delegaties van Tielt, Bruneck (Italië), Szamotuly (Polen) en Gross Gerau zelf het tegen elkaar op.

De Tieltse delegatie bestond uit Klaas Carrette, Dieter Vreye, Jarne Lattré en Patrick Acx. De vier kregen ter plaatse versterking van drie Duitsers en wisten bij het ‘Spiel ohne Grenzen’ de eerste plaats te behalen. Het team van Gross-Gerau werd tweede, Szamotuly eindige derde en Bruneck moest vrede nemen met een vierde plaats. De Franse jumelagepartner Brignoles was verontschuldigd voor de meeting. (SV)

The post Tieltse delegatie behaalt eerste plaats op Spel Zonder Grenzen met zustersteden is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Fransman (52) voor drie jaar de cel in na overvallen in grensstreek

“Ik wil dat hij zwaar gestraft wordt. Hij bedreigde me met een wapen en was nadien zo getraumatiseerd dat ik ontslag nam.” Een winkelbediende van een tabakszaak die slachtoffer werd van een gewapende overval slaagde er op de rechtbank niet in haar overvaller, een 52-jarige man uit Wervique-Sud, te vergeven. Hij pleegde in Wervik, Menen en Komen-Waasten 4 gewapende overvallen

Lees meer »

Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest

Het feestcomité Midden-Pastoriestraat in Sint-Andries hield onlangs zijn zesde buurtfeest. De jaarlijkse traditie aan de start van de zomer lokte zoals elk jaar een honderdtal bewoners.
The post Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Proces tegen Sven Pichal meteen uitgesteld tot na de zomervakantie

Het proces tegen ex-radiopresentator Sven Pichal, dat normaal gezien vandaag van start zou gaan met een inleidende zitting, is uitgesteld naar september. De advocaten van Pichal hebben om extra tijd gevraagd tot na de vakantieperiode. De advocaten overwegen ook om de zaak achter gesloten deuren te laten behandelen, zonder pers en publiek. Pichal wordt vervolgd voor het bezit en de

Lees meer »

Conceptstore Boutique Ensemble opent de deuren in Brugge: “Unieke ontwerpen gemaakt vol passie en vakmanschap”

In de Noordzandstraat 77 in het centrum van Brugge opende conceptstore Boutique Ensemble de deuren. Onder impuls van een groepje Loppemse ondernemers vind je er de producten van 21 creatievelingen: van kaartjes en kaarsen tot keramiek, zwangerschapskledij en juwelen.
The post Conceptstore Boutique Ensemble opent de deuren in Brugge: “Unieke ontwerpen gemaakt vol passie en vakmanschap” appeared first on

Lees meer »

Waait er een nieuwe virusgolf door het Tourpeloton?

Van zware valpartijen zijn de renners gespaard gebleven. Toch telde het Tourpeloton gisteravond weer vier renners minder. Hardop wordt het niet gezegd, maar gevreesd wordt weer voor ziekte in het peloton. Om die reden kwam alvast Tim Declercq niet meer aan de start.

Lees meer »

Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest

De kieslijst van Vlaams Belang Zedelgem is bijna volledig, kondigde de partij tijdens haar tuinfeest aan. De 27 vertrouwde en nieuwe kandidaten willen de straat op en luisteren naar wat anders kan. Op 13 oktober verwacht Vlaams Belang een zetelwinst, voor meer inspraak voor de Zedelgemnaar.
The post Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest appeared first

Lees meer »