Opmerkelijk: prins Albert van Monaco duikt op op feestje van zijn ex-minnares en buitenechtelijke zoon

Al geruime tijd gaan er geruchten de ronde de ronde dat het huwelijk tussen prins Albert (65) en zijn vrouw Charlène (45) van Monaco geen lang leven meer gegund is. De twee zouden problemen hebben en volgens insiders zelfs “alleen nog voor de show” standhouden. Dat Albert uitgerekend nu opduikt op een feestje van zijn gewezen minnares en buitenechtelijke zoon, zal er wellicht weinig goed aan doen.

Meer krantenkoppen in België

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »

Europese Commissie keurt eerste betaling voor België uit relancefonds goed

De Europese Commissie heeft dinsdag een eerste Belgische verzoek om betaling uit het Europese relancefonds voorlopig goedgekeurd. Dat heeft ontslagnemend staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen Thomas Dermine (PS) medegedeeld. De Commissie wil wel een deel van de betaling opschorten, omdat de pensioenhervorming een onvoldoende meekrijgt.

Lees meer »

Xi en Poetin pleiten op top in Kazachstan voor “multipolaire wereldorde” als alternatief voor Amerikaanse dominantie

De Russische president Vladimir Poetin en zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping hebben donderdag gepleit voor een “multipolaire” wereldorde, weg van het Amerikaanse unilateralisme. Poetin en Xi kwamen bijeen in Astana, hoofdstad van Kazachstan, waar een top plaatsvond van de Shanghai-samenwerkingsorganisatie (SSO), een organisatie die verschillende landen verenigt die op gespannen voet staan met het Westen.

Lees meer »

Infrastructuurwerken voor uitbreiding bedrijventerrein De Noordvaart van start

Stad Nieuwpoort en WVI slaan de handen in elkaar om het bedrijventerrein De Noordvaart op een kwalitatieve en duurzame manier op te schalen. Het gaat over een uitbreidingszone van 9 hectare die aansluit op het bestaande bedrijventerrein. “De nood aan bijkomende ruimte in de regio is hoog. Met de start van de infrastructuurwerken krijgt de uitbreiding eindelijk vorm.”
The

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »

Ward Vergote (Visie) geschorst als burgemeester van Moorslede

Ward Vergote, burgemeester van Moorslede, is geschorst voor de resterende duur van de huidige gemeentelijke bestuursperiode, zo besloot Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten, gebaseerd op een hoorzitting, het tuchtverslag van de gouverneur en een eerder vonnis van de rechtbank van eerste aanleg in december 2023. “Ward Vergote heeft als burgemeester een bewezen tuchtfeit gepleegd door privébelangen te vermengen

Lees meer »