Sint-Catharinakoor uit Zillebeke viert 60-jarig bestaan met bereiding van afhaalmaaltijd

Het Koninklijk Sint-Catharinakoor uit Zillebeke bestaat dit jaar 60 jaar. Een van de voorbereidende activiteiten is het aanbieden van een afhaalmenu op zondag 17 september. Thuisbezorging is mogelijk.

“Tijdens ons feestjaar hebben we al verschillende vieringen opgeluisterd. Momenteel zijn we volop aan het repeteren voor ons jubileumconcert op zondag 30 december in de Sint-Catharinakerk in Zillebeke”, vertelt voorzitter Christa Vanacker. “Het jubileumconcert organiseren we in samenwerking met Ons Kramikkels uit Vlamertinge en het kinderkoor De Muzieknootjes van de plaatselijke vrije school. Verdere info over ons concert volgt later.”

Kip aan ‘t spit

Los van het concert biedt het Koninklijk Sint-Catharinakoor op zondag 17 september de mogelijkheid aan om kip aan ’t spit af te halen op de oprit van voorzitter Christa Vanacker in de Maaldestedestraat 23 in Zillebeke.

Het afhaalmenu bestaat uit kip met frietjes en een assortiment van groenten. Volwassenen betalen 17 euro en kinderen tot 12 jaar 10 euro. Afhalen kan tussen 11.30 uur en 13 uur.

Thuisbezorging binnen Zillebeke is mogelijk. Ter plaatse bestaat ook de mogelijk tot aankoop van cava of wijn. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Kaarten zijn te bekomen bij alle koorleden of via 057 20 99 88 en [email protected].

ZILLEBEKE Het Koninklijk Sint-Catharinakoor uit Zillebeke bestaat dit jaar 60 jaar. Een van de voorbereidende activiteiten is het aanbieden van een afhaalmenu op zondag 17 september. Thuisbezorging is mogelijk.

“Tijdens ons feestjaar hebben we al verschillende vieringen opgeluisterd. Momenteel zijn we volop aan het repeteren voor ons jubileumconcert op zondag 30 december in de Sint-Catharinakerk in Zillebeke”, vertelt voorzitter Christa Vanacker. “Het jubileumconcert organiseren we in samenwerking met Ons Kramikkels uit Vlamertinge en het kinderkoor De Muzieknootjes van de plaatselijke vrije school. Verdere info over ons concert volgt later.”

Los van het concert biedt het Koninklijk Sint-Catharinakoor op zondag 17 september de mogelijkheid aan om kip aan ’t spit af te halen op de oprit van voorzitter Christa Vanacker op de Maaldestedestraat 23 in Zillebeke. “Het afhaalmenu bestaat uit kip met frietjes en een groentenassortiment. Volwassenen betalen 17 euro en kinderen tot 12 jaar 10 euro. Afhalen kan tussen 11.30 uur en 13 uur. Thuisbezorging binnen Zillebeke is mogelijk. Ter plaatse bestaat ook de mogelijk tot aankoop van cava of wijn. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Kaarten zijn te bekomen bij alle koorleden of via 057 20 99 88 en [email protected]. We danken iedereen die ons een financieel steuntje wil geven.” (EG)

The post Sint-Catharinakoor uit Zillebeke viert 60-jarig bestaan met bereiding van afhaalmaaltijd is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin: geen bemiddelaarsrol voor Turkse president Erdogan in oorlog met Oekraïne

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft tegen de Russische president Vladimir Poetin gezegd dat hij wil bemiddelen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Het Kremlin ziet dat echter niet zitten, zo meldt een woordvoerder van het Kremlin. En de Russische nucleaire waakhond Rosatom beschuldigt Kiev ervan een droneaanval te hebben uitgevoerd op een onderstation van de kerncentrale van

Lees meer »

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, net op tijd gered waarna auto meegesleurd wordt door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door het wassende water.

Lees meer »

Peuter verdrinkt in zwembad in de tuin: broertje van vier sloeg alarm, maar tevergeefs

Twee dagen nog vocht het peutertje voor zijn leven, maar uiteindelijk kon geen hulp meer baten. Een jongetje van net geen twee jaar is gestorven nadat het thuis in het zwembad is beland in Zandvoorde (Oostende). Dat gebeurde zaterdagmiddag. Buren reanimeerden hem nog, maar hij stierf uiteindelijk maandagmorgen in het ziekenhuis. Alles wijst op een tragisch ongeval. “Maar de precieze

Lees meer »

Grote hoeveelheid beenderen gevonden bij graafwerken op Concertplein in Koekelare: afkomstig van oud kerkhof

In Koekelare zijn heel wat menselijke resten gevonden, tijdens graafwerken vlak bij de kerk. De beenderen zijn afkomstig van een oud kerkhof rond de Sint-Martinuskerk. Zo’n 50 jaar geleden werd dat kerkhof weggehaald voor de aanleg van 2 nieuwe pleinen, maar waarschijnlijk gebeurde dat niet zorgvuldig. Het Agentschap Onroerend Erfgoed beslist nu wat er met de beenderen zal gebeuren. Intussen

Lees meer »

Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen”

Na de geslaagde viering van 40 jaar verbroedering tussen Zillebeke en Seelbach kwam het bestuur samen om een vervolg te geven aan de jumelage die al begin de jaren tachtig het levenslicht zag. Om de vereniging verder uit te bouwen, werd een vernieuwd bestuur gekozen.
The post Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen” appeared first

Lees meer »

Voor één keer spreken we de inwoners van de meest chique wijk van het land: Knokke-Zoute. “Zelfs mijn rijhuisje is zéker een miljoen waard”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »