IN BEELD – Buikrock op vrijdag met grote namen op de affiche én ook met aandacht voor Jérémie Vrielynck uit… Deerlijk

Alhoewel Jérémie Vrielynck nu in Geel woont, blijft hij een hechte band hebben met Deerlijk. Jérémie groeide daar immers op, én zijn ouders Chris, Nathalie en zus Janita wonen daar nog altijd. Jérémie mocht niet alleen optreden op Buikrock. Hij mocht ook twee dagen na elkaar de presentatie doen. En daar is de jonge artiest heel dankbaar voor.

Vrijdagavond stonden op het podium van Buikrock heel wat bekende namen, zoals Metejoor, Regi met al zijn gasten die precies dezelfde show bracht zoals hij recent in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke opvoerde, Maarten & Dorothee, enz. Onze fotograaf slenterde rond op het terrein en voor het podium. Geniet van zijn foto’s. (PADI – foto’s Jens)

The post IN BEELD – Buikrock op vrijdag met grote namen op de affiche én ook met aandacht voor Jérémie Vrielynck uit… Deerlijk is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Sint-Jozefskerk De Ginste wordt zaal voor culturele optredens: “Ontwijding is niet aan de orde”

Na het artikel over de restauratie van de klokkentoren kregen we een uitnodiging van het kerkbestuur om de toekomstplannen van de Ginstekerk even toe te lichten. “De Ginstekerk is nog lang niet aan ontwijding toe. Er zijn nog wekelijks een zestigtal parochianen die de weekenddienst bijwonen en daarnaast vinden er ook nog veel plechtigheden plaats. Maar wij staan open voor

Lees meer »

Luitenant Luc Dorme, de laatste van vijf brandweerman broers, gaat na 49 jaar op pensioen bij de brandweer

Na een loopbaan van maar liefst 49 (!) jaar neemt luitenant Luc Dorme uit de Emiel Huysstraat in Geluwe eind juli afscheid van het vrijwillig brandweerkorps. De postoverste werd zondagmorgen verrast door zijn collega’s. Met loeiende sirenes rukten ze om luitenant Luc op te pikken voor een niet-alledaagse oefening. Met dank aan de kinderen en kleinkinderen die slachtoffer speelden tijdens

Lees meer »

“De geruchten over je bezoek aan Moskou kunnen niet waar zijn, toch?”: Viktor Orbán lijkt op weg naar Vladimir Poetin

Volgens verschillende bronnen is de Hongaarse premier Viktor Orbán onderweg naar Moskou voor overleg met de Russische president Vladimir Poetin. Ook aftredend voorzitter van de Europese Raad Charles Michel en premier van Polen Donald Tusk hinten daarop op Twitter. Orbán, die met Hongarije sinds 1 juli voorzitter is van de Raad van de Europese Unie, is binnen de EU de

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

Paarden veroveren Torhout: Paardenmarkt met gratis slotshow

Hoefgetrappel op zaterdag 29 juni in Torhout, want dan heeft de 46ste Paardenmarkt plaats. De handel start al om 7 uur ’s morgens, maar ook wie later uit de veren is, kan volop van het evenement genieten. De gratis slotshow achter het oud-stadhuis op de Markt duurt tot even na 18.30 uur.
The post Paarden veroveren Torhout: Paardenmarkt met

Lees meer »

Ervaren redder getuigt na overlijden jongetje (7) tijdens schooluitstap: “Een kind in de problemen verdwijnt binnen 20 à 60 seconden onder water”

Toen ze samen een ijsje wouden eten, bleek dat er een kindje ontbrak. Aan de zwemvijver van De Mosten voltrok zich deze week een drama dat iedere ouder, begeleider en redder in het hart treft. Redder Sibian De Gussem maakte al 9 reddingen mee. “Een kind in de problemen verdwijnt binnen 20 à 60 seconden onder water.”

Lees meer »

“Het is nog niet te laat”: dit is het stappenplan van de Democraten als ze Joe Biden toch nog opzij willen schuiven

Het aarzelende optreden van de Amerikaanse president Joe Biden in het debat met zijn Republikeinse rivaal Donald Trump heeft geleid tot een groeiende roep onder Democraten om zijn kandidatuur in te trekken. “Partijen bestaan om te winnen”, zei een ervaren strateeg van de partij tegen The New York Times. “Die man op het podium met Trump kan niet winnen.”

Lees meer »