Mario kan eindelijk stamgasten bedanken

Met een feest in Zaal D’Havé heeft Mario Hautekeete (50), zaakvoerder van het voormalige café Seven Seas, afscheid genomen van zijn stamgasten. “Normaal gezien stond mijn afscheidsfeest gepland voor eind juni 2020, maar de coronapandemie stak er een stokje voor. Ik besloot mijn afscheid dan maar te combineren met het feest voor mijn vijftigste verjaardag.”

27 jaar lang was snooker- en biljartcafé Seven Seas in de Bogaardestraat een vaste waarde in het Maldegemse horecaleven. Tal van clubs en verenigingen hadden er hun stek.

“Seven Seas opende de deuren op 16 augustus 1993”, blikt Mario terug. “De inspiratie voor de naam van mijn zaak haalde ik bij een bar in Lloret de Mar, waar ik kort daarvoor met vrienden op reis was geweest. Van bij het begin gingen de zaken goed en algauw had ik een goed draaiend snooker- en biljartcafé, waar veel volk over de vloer kwam.”

Doordat aan het begin van de coronapandemie op 13 maart 2020 de horeca de deuren moest sluiten, kon Mario’s afscheidsfeest eind juni 2020 niet plaatsvinden. “Op een bepaalde manier kon ik tijdens de coronaperiode het einde van mijn horecacarrière een plaats geven”, aldus Mario, die sinds juli 2020 aan de slag is bij Dumaplast op het Maldegemse industrieterrein. “Dus heimwee naar het horecaleven heb ik niet.”

Frikandellen

“Maar toch vond ik het belangrijk om nog een afscheidsfeest te organiseren en samen met mijn stamgasten terug te blikken op de mooie jaren die ik in Seven Seas heb beleefd.”

“Een evenement waaraan ik nog vaak met veel plezier terugdenk, is de ‘Frikandelleneetwedstrijd’, die verschillende keren in mijn zaak werd georganiseerd. Ongelooflijk hoeveel volk die hilarische eetwedstrijd op de been bracht!”, besluit Mario glimlachend. (MIWI)

The post Mario kan eindelijk stamgasten bedanken is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Youtuber (24) onthult hoeveel geld hij als Europees Parlementslid verdient nadat hij als stunt wordt verkozen

De 24-jarige Fidias Panayiotou uit Cyprus heeft in een video op Tiktok onthuld hoeveel hij als Europees Parlementslid verdient. De youtuber zetelt sinds juni onafhankelijk in het parlement, nadat hij onverwacht werd verkozen. In de video somt Panayiotou enkele opvallende bedragen op. Vervolgens vraagt hij lachend aan zijn kijkers of zij vinden dat hij onder- of overbetaald wordt.

Lees meer »

Man met kruisboog doodt drie vrouwen in Engeland, dader nog op de vlucht

De Britse politie is een zoektocht gestart naar een man in verband met de dood van drie vrouwen in Bushey, in het Engelse graafschap Hertfordshire. De politie heeft de hele nacht gezocht naar de 26-jarige Kyle Clifford uit Enfield, schrijven Britse media woensdag. Hij wordt ervan verdacht de drie vrouwen met een kruisboog om het leven te hebben gebracht. De

Lees meer »

Farmtrail bij Landelijke Gilde en Ferm in Oostnieuwkerke

De Landelijke Gilde en Ferm Oostnieuwkerke organiseren op 28 juli Farmtrail. “De Farmtrail komt er naar aanleiding van 100 jaar Landelijke Gilde Oostnieuwkerke en Ferm Oostnieuwkerke”, weet Fermbestuurslid Sophie Nuytten.
The post Farmtrail bij Landelijke Gilde en Ferm in Oostnieuwkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chinese wetenschappers creëren robot met menselijke hersencellen

De onderzoekers van de universiteit van Tianjin zijn erin geslaagd om een robot aan te sturen met behulp van wat ze een “mini-brein” noemen. De technologie werkt door een gekweekt brein te koppelen aan een chip die signalen kan versturen en ontvangen. Dit systeem decodeert informatie en maakt het mogelijk voor de robot om te leren reageren op zijn omgeving.

Lees meer »

Owla Showtime Brugge verwelkomt ‘Red Carpet’

Bruggeling Dirk Van Vooren neemt je als gastheer mee op een waanzinnige trip en nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in het universum van wereldsterren als Prince, Phil Collins, Katy Perry, Taylor Swift en Elvis Presley. Via de rode loper neem je ook een muzikale Hollywood-duik en wandel je binnen bij de filmpremières van ‘Frozen’, ‘Schindler’s List,

Lees meer »

WEERBERICHT. Vandaag meestal droog, morgen zomers warm tot wel 30 graden! Maar dat smoren onweersbuien ‘s avonds weer meteen in de kiem

Het begin van deze nieuwe week start meestal droog, met vandaag/maandag temperaturen tot 22 graden en slechts kans op wat lokaal gedruppel. Morgen/dinsdag duikelen we voor één dagje de zomer in. We krijgen vrij zonnig weer met temperaturen tot 28 graden; zelfs een lokale uitschieter tot 30 graden is mogelijk. Dinsdagnamiddag -en avond trekt een regen- en onweerszone van west

Lees meer »