‘Voorzichtige’ Powell stuwt Wall Street

22:04 Met uitzondering van Nvidia, trokken vooral de technologieaandelen hoger.

Meer krantenkoppen in België

Vandalen gooien blikvanger van Trammelant omver

De strooien belle-époquefietser aan het bekende tramhuisje in De Haan werd deze nacht door vandalen tegen de grond gewerkt. Ondertussen staat het beeld alweer overeind, maar volgens burgemeester Wilfried Vandaele is de schade wel aanzienlijk.
The post Vandalen gooien blikvanger van Trammelant omver appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elodie Ouedraogo en Tia Hellebaut, heldinnen van Peking: “Vijf medailles in atletiek? Dan krijg je vijf flessen champagne”

Terug in de tijd. “Toen we nog jong waren”, grinnikt Tia Hellebaut (46). “En gewóón maar moesten trainen”, vult Elodie Ouedraogo (43) aan. Zestien jaar na hun olympische glorie in Peking, zijn ze er op de Spelen van Parijs opnieuw bij. De ene als trainster, de andere als co-host in Paris by Night: “Hoe ouder ik word, hoe meer ik

Lees meer »

Trio krijgt tot twee jaar cel voor afpersing klanten van prostitutiewebsite

Drie mannen uit Kortrijk zijn veroordeeld voor afpersing. Ze publiceerden een valse advertentie op een prostitutiewebsite, maar toen de klant naar de afgesproken plaats kwam, trof hij in de plaats van een meisje van plezier drie mannen aan die het op zijn geld hadden gemunt. Een van de slachtoffers werd geslagen met een fles.
The post Trio krijgt tot

Lees meer »

Label 100% West-Vlaams voor Groenten en Fruit Martine

Martine Kesteloot (60) startte 22 jaar geleden langs de Iepersteenweg 80 in Merkem de hoevewinkel Groenten en Fruit Martine. Een winkel waar de producten van eigen hoeve, samen met nog een aantal producten van collega landbouwers en een assortiment kruidenierswaren, rechtstreeks aan de consument worden verkocht.
The post Label 100% West-Vlaams voor Groenten en Fruit Martine appeared first on

Lees meer »

Klief neemt nieuw toestel voor mammografie in gebruik

Bij Klief in Mariakerke (Oostende) werd een nieuw toestel in gebruik genomen voor radiografie van de borst. “Daardoor kunnen we nog gedetailleerdere borstonderzoeken uitvoeren”, luidt het.
The post Klief neemt nieuw toestel voor mammografie in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »