Clubsupporter, die in Spanje werd opgepakt op verdenking van aanranding jonge vrouw, vrij onder voorwaarden

Een supporter van Club Brugge is donderdagnamiddag in Spanje gearresteerd op verdenking van de aanranding van een jonge vrouw bij een restaurant in Pamplona. Dat meldt Het Nieuwsblad, dat het Spaanse dagblad Diario de Navarra citeert. Volgens diezelfde krant is de man intussen vrij. Hij zou een borgsom van 15.000 euro hebben betaald.

De feiten speelden zich omstreeks 14 uur af aan de Plaza del Castillo in Pamplona, in regio Navarra. De verdachte, die volgens Spaanse media ongeveer dertig jaar oud zou zijn, zou in de buurt van de horecazaak een jonge vrouw betast hebben.

Bewakingsbeelden

Het slachtoffer diende een klacht in en anderhalf uur later werd de Belg opgepakt op basis van zijn signalement en bewakingsbeelden.

Hij bevond zich op dat ogenblik niet meer in het restaurant, maar werd samen met enkele andere supporters van Club Brugge aangetroffen in de wijk Casco Viejo. De Belg werd opgesloten in de cel en moet voor de rechter verschijnen.

Eerder ook incident in Denemarken

Donderdagavond speelde Club Brugge in Pamplona een uitwedstrijd tegen CA Osasuna, in het kader van de Conference League. Brugge won de match met 1-2.

Eerder deze maand werd een 17-jarige supporter van Club Brugge uit Jabbeke opgesloten in een Deense jeugdinstelling. De jongeman zou betrokken geweest zijn bij rellen tussen supporters van Club Brugge en Aarhus, naar aanleiding van de Europese wedstrijd.

The post Clubsupporter, die in Spanje werd opgepakt op verdenking van aanranding jonge vrouw, vrij onder voorwaarden is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Dit is een grote f*ck you aan iedereen die niet meer in mij geloofde”: geëmotioneerde Nina Derwael plaatst zich voor brugfinale

Het kampioenenbloed drijft weer boven. Al haar harde zwoegwerk van de laatste maanden ziet Nina Derwael dubbel en dik beloond met een plekje in de brugfinale. De ontlading ging gepaard met tranen: “Alle emoties van de laatste maanden moesten eruit.” Komende zondag komt Derwael in actie voor de medaillestrijd: dromen mag, maar het goud ligt nu al klaar voor Kaylia

Lees meer »

Nu Julia Boschman en Louis Thyssen openlijk smoorverliefd zijn: speelt hij straks ook haar vriendje in K3-film?

Het is dik aan tussen Julia Boschman (22) van K3 en ‘Nachtwacht’-acteur Louis Thyssen (29). Sinds vorige week is hun liefdesrelatie niet langer een geheim en ook bij de première van ‘Hot Summer Night’ vrijdagavond in Het Witte Paard in Blankenberge ging het koppel over de rode loper. De papa van Louis, Peter Thyssen, speelt mee in de show. Nieuwe

Lees meer »

Trump ontmoet Israëlisch premier Netanyahu voor het eerst sinds vertrek uit Witte Huis: “Hij zet persoonlijke vetes opzij”

De Amerikaanse oud-president Donald Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu hebben elkaar voor het eerst sinds het vertrek van Trump uit het Witte Huis in 2020 ontmoet. Trump noemde zichzelf tijdens zijn presidentschap "de meest pro-Israëlische president in de moderne geschiedenis", maar sinds de oorlog in Gaza is zijn relatie met de Israëlische premier wel verzuurd.

Lees meer »

Bijna 800 kilo cocaïne gemengd in paprikapoeder onderschept op weg naar Antwerpen

In de haven van Buenaventura in Colombia is afgelopen week een lading cocaïne bestemd voor Antwerpen onderschept. De antidrugseenheid van de Colombiaanse politie controleerde met de hulp van een drugshond een lading gemalen paprika. “Het paprikapoeder bleek vermengd te zijn met cocaïne, het was de eerste keer dat we zoiets tegenkwamen”, vertelt Brigadier-Generaal Ricardo Sánchez Silvestre van de antidrugseenheid. “In

Lees meer »

Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare

Wie droomt van een eigen zaak en een origineel concept heeft, kan zich nog tot 18 augustus kandidaat stellen voor de actie ‘Win je winkel’. De winnaar krijgt een jaar lang de gratis huur van een pand op een toplocatie in de Ooststraat.
The post Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare appeared first on

Lees meer »

Definitief doek over racismezaak Rousseau: geen beroep tegen onontvankelijke dagvaarding

In de zaak van de racistische uitspraken over de Romagemeenschap door Vooruit-voorzitter Conner Rouseau is geen beroep aangetekend tegen de uitspraak van de Dendermondse correctionele rechtbank. Die had de rechtstreekse dagvaarding van Rousseau door de Roma-vzw Kham onontvankelijk had verklaard. Daardoor is het doek definitief gevallen over de racismezaak, waarin Rousseau de maatregelen die hij opgelegd kreeg goed heeft nageleefd.

Lees meer »

Mexico vernietigt 50 “monstertrucks” van drugskartels

In Mexico hebben de autoriteiten 50 zelfgemaakte gepantserde voertuigen van drugskartels vernietigd. De “monstertrucks” waren in beslag genomen bij 30 onderzoeken, zo maakte het openbaar ministerie bekend. De voertuigen werden vernietigd in de noordoostelijke stad Reynosa in de staat Tamaulipas, aan de grens met de VS.

Lees meer »