Gemeentebestuur huldigt wakeboarders van Lakeside Paradise uit Knokke voor sterke prestaties op afgelopen WK

Twee wereldkampioenen, één tweede plaats, één bronzen plak en de jongste deelnemer van het pak die nipt de finales niet haalt op de wereldkampioenschappen cablewakeboarden in Londen. Reden genoeg voor het Knokse Lakeside Paradise om dinsdagnamiddag een feestje te bouwen en samen met het ganse team, ouders en coaches het glas te heffen op deze toch wel uitzonderlijke prestaties.

“Dit is het resultaat van jarenlang hard werken, veel trainingsuren te kloppen, elkaars limieten te pushen en vooral het werk van de coaches die ieder keer het uiterste van hun riders vragen en de lat zeer hoog blijven leggen. Echt teamwork dus, maar je moet het maar doen en op het juiste moment de stress de baas kunnen blijven”, aldus teambaas Frank Vanleenhove.

Schepen van Sport Jan Morbee was dan ook heel fier om iedereen te feliciteren in naam van het gemeentebestuur. Hij bedankte iedereen en benadrukte de sterke jeugdwerking van Lakeside Paradise. “Lakeside Paradise slaagde erin om wederom Knokke-Heist op de wereldkaart te plaatsen”, aldus Morbee.

Volgende topafspraak is eind september op de Europese kampioenschappen in Hongarije.

The post Gemeentebestuur huldigt wakeboarders van Lakeside Paradise uit Knokke voor sterke prestaties op afgelopen WK is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Als koppel samen met pensioen na een onderwijscarrière van ruim 40 jaar: “Samen onze hobby’s uitoefenen”

Op dezelfde dag samen met pensioen gaan: daar kunnen de meeste koppels enkel van dromen. Na een loopbaan van meer dan veertig jaar in het onderwijs is het echter precies wat Patrick Schoonbaert (61) en Leen Walschap (61) uit Assebroek konden doen.
The post Als koppel samen met pensioen na een onderwijscarrière van ruim 40 jaar: “Samen onze hobby’s

Lees meer »

Vlaamse Roel (40) en zijn gezin zetten zich schrap voor orkaan Beryl op Jamaica: “We moeten matrassen voor ramen zetten en ons barricaderen in de badkamer”

De orkaan Beryl is op weg naar Jamaica, nadat hij in het zuidoosten van de Caraïben al dood en vernieling zaaide. Op het eiland worden de laatste ramen dichtgetimmerd en zet iedereen zich schrap. Ook Roel Stassen (40) en zijn gezin uit het Limburgse Vlijtingen (Riemst), die er met vakantie zijn. Zij barricaderen zich momenteel in hun hotelkamer.

Lees meer »

“Geloofwaardige aanwijzingen” voor aanslag op Amerikaanse militaire bases in Europa en die zou deze week al kunnen plaatsvinden

Er zijn “geloofwaardige aanwijzingen” dat een terroristische aanslag op til is tegen één of meerdere Amerikaanse militaire bases in Europa. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘Fox News’ op basis van een Amerikaanse defensiefunctionaris. Ook in ons land is er een basis van het Amerikaanse leger: in Chièvres, op enkele kilometers van Pairi Daiza.

Lees meer »

Geen genade voor hoogbejaarde drugsdealer: ‘Bertje de cannabisboer’ (81) krijgt twee jaar effectieve celstraf

Terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten hun dagen in een rustoord slijten, zoekt Albert M. liever de spanning op. Liefst 36 jaar na zijn eerste veroordeling en op een zucht van zijn 82ste verjaardag kreeg de Nederlander, in het drugsmilieu bekend als ‘Bertje de cannabisboer’, opnieuw twee jaar effectieve celstraf. “Hij trekt totaal geen lessen uit zijn eerdere veroordelingen.”

Lees meer »