Average Rob volgt Remco Evenepoel op de voet in ‘Rainbow Remco’

Normaal gezien zou hij Remco Evenepoel (23) volgen tijdens de Ronde van Italië. Maar toen de Schepdaalse topfavoriet uitviel met corona zat Average Rob (31) met een probleem. De Youtuber gooide het roer om en besloot hem de rest van het seizoen te volgen in ‘Rainbow Remco’.

Meer krantenkoppen in België

Cindy uit Kortemark geeft kinderworkshops, thuis of op verplaatsing: “Zelf slijm of bruisballen maken”

De combinatie van vakantie en het weer dat niet echt meezit, kan wel eens voor verveling zorgen bij het jonge volkje. Cindy Terriere weet daar handig op in te spelen en geeft de lagereschoolkinderen de kans om bij haar thuis een toffe workshop te volgen: slijm, klei, bruisballen… Keuze genoeg.
The post Cindy uit Kortemark geeft kinderworkshops, thuis of

Lees meer »

Historische orkaan Beryl nadert Caraïben: “nog nooit zo vroeg een zware orkaan van categorie 4″

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar wat er zich momenteel afspeelt in de Atlantische Oceaan. De tropische cycloon Beryl is daar in een razendsnel tempo uitgegroeid tot een zware orkaan. Eentje van categorie 4 met windsnelheden tot 210 kilometer per uur. Het is nog maar de tweede tropische cycloon die een naam krijgt dit seizoen en meteen ontwikkelt hij zich

Lees meer »

Algerijn (48) krijgt celstraf nadat hij caféganger verwond met stoel in Oostende

Een 48-jarige man met Algerijnse nationaliteit is voor de correctionele rechtbank in Brugge veroordeeld tot een celstraf van vier maanden en een geldboete van 400 euro. De veertiger viel in het voorjaar van 2023 een caféganger in Oostende uit het niets aan met een barkruk. Het slachtoffer raakte daardoor even werkonbekwaam door een gebroken rib.
The post Algerijn (48)

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Na ziekte van haar vader koestert Kim Van Oncen haar gezinsgeluk: “Misschien moeten we maar eens werk maken van die trouw”

“Papa moest na zijn coma alles opnieuw leren: spreken, slikken, stappen, schrijven…” Het was een emotioneel jaar voor Kim Van Oncen. Ze stopte ook met de ochtendshow op Radio2 omdat het naar eigen zeggen moeilijk te combineren was met haar gezin. Of was het toch omdat de luistercijfers tegenvielen? Daarop reageert de actrice/presentatrice in ‘Story’.

Lees meer »

Staycation in Kortrijk: Agenda loopt over van evenementen en activiteiten voor jong en oud

Kortrijkzanen die niet op reis gaan, zullen zich deze zomer niet vervelen in onze stad en deelgemeenten. Sportwedstrijden, wandel- en fietstochten, stadsdetectivespel, festivals, zomermarktjes, en meer. “Kortrijk is dé centrumstad waar elk weekend wat te beleven valt”, zegt Ruth Vandenberghe, schepen van Stadsmarketing en Toerisme.
The post Staycation in Kortrijk: Agenda loopt over van evenementen en activiteiten voor jong

Lees meer »

Babyboom in basisschool Mandelbloesem in Oostrozebeke: “Zes leerkrachten hebben er een baby bij”

Nu het schooljaar op zijn einde loopt en de kinderen en de juffen in Oostrozebeke uitkijken naar een lange warme zomervakantie, moet het toch gezegd dat schoolhoofd Ilse Vervaeck van Mandelbloesem een vrij lastig schooljaar achter de rug heeft.
The post Babyboom in basisschool Mandelbloesem in Oostrozebeke: “Zes leerkrachten hebben er een baby bij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ouders van Philippos (20) die door groep jonge mannen werd doodgeslagen in Duitsland, kapot van verdriet: “Hij is in koelen bloede vermoord”

Het tragische lot van de 20-jarige Philippos T. heeft heel Duitsland geschokt. Hij overleed dinsdag aan zijn verwondingen nadat hij was geslagen en geschopt door een groep jonge mannen in een park in Bad Oeynhausen nabij Bielefeld. De pijn en het verdriet van de ouders is ondraaglijk. “Philippos was de beste jongen van de wereld”, vertelde zijn vader tijdens een

Lees meer »