LIVE MOLDE-GALATASARAY (VTM 2, 21u). Zetten Dries Mertens en co eerste stap richting Champions League?

Zien we Dries Mertens straks aan het werk in de Champions League? Onze landgenoot neemt het met Galatasaray in de laatste voorronde op tegen het Noorse Molde. Vanavond spelen Mertens en co de heenmatch in Noorwegen. Verwerven ze een goede uitgangspositie? Volg het op de voet in onze liveblog of kijk naar de match op VTM 2.

Meer krantenkoppen in België

Stranduitbater Christoph (54) merkt verloren gelopen meisje (11) op na urenlange zoekactie: “Ze had zich net op een ligbedje gezet, zo uitgeput was ze”

Aan het strand van Knokke-Heist was er woensdagavond grote paniek toen een 11-jarig meisje vermist is geraakt nadat ze voor het laatst in zee was gezien. Haar ouders sloegen alarm en konden na een grote zoekactie van een tweetal uur hun dochter opnieuw in de armen sluiten. “Toen ze haar mama zag, begon ze meteen te wenen”, vertelt Christoph van

Lees meer »

Zomerschool Wasko Piccolo opent op 12 augustus opnieuw de deuren: “Goed voorbereid naar school”

Twee volle maanden vakantie is lang. Zomerschool Wasko Piccolo in Wielsbeke wil daarom kinderen uit het lager onderwijs op een vlotte manier voorbereiden op het volgende schooljaar. Bestuurder Jan De Potter en begeleider Dustin Debouver kijken uit naar 12 augustus wanneer de zomerschool van start gaat.
The post Zomerschool Wasko Piccolo opent op 12 augustus opnieuw de deuren: “Goed

Lees meer »

Mama Fanny (33) verloor haar oudste zoontje (12) in zware crash bij Namen: “Sorry, lieve Mathias, voor de ruzie die we hadden”

Waken in het ziekenhuis bij haar twee jongste, zwaargewonde kinderen, terwijl ze de uitvaart van haar oudste zoon Mathias (12) moet regelen: dat is de onwezenlijke beproeving van Fanny Stark na de zware crash in Namen, waarbij ook haar ex, de vader van haar kroost, het leven liet. “Mijn hart doet letterlijk pijn”, getuigt Fanny, die het zichzelf niet vergeeft

Lees meer »

Ingang openluchtmuseum Bokrijk wordt helemaal vernieuwd

De site rond het Poorthuis in Bokrijk, dat is de ingang via parking 2, wordt helemaal vernieuwd. De zone rond het gebouw wordt een volwaardige ingang voor het museum in Genk. Er komt een plein waar bezoekers een terrasje kunnen doen of waar groenten uit de moestuintjes van Bokrijk verkocht kunnen worden.

Lees meer »

Kinderen in de vuurlinie

De raket van Hezbollah treft kinderen die de militie beweert te willen bevrijden van Israëlische bezetting. Israël zweert wraak in naam van een Arabische minderheid in bezet gebied. Hoeveel complexer, tragischer en cynischer kan een casus belli worden?

Lees meer »

3.000 toeschouwers voor de jaarlijkse Boetprocessie in Veurne

Het mooie weer heeft veel volk naar Veurne gelokt voor de jaarlijkse Boetprocessie. De organisatoren schatten dat er 3.000 toeschouwers waren. In de Boetprocessie beeldden 850 mensen het lijdensverhaal van Jezus Christus uit en ook enkele taferelen uit de Bijbel. In navolging van Christus droegen 70 anonieme boetelingen met een kap over hun gezicht een zwaar houten kruis op hun

Lees meer »

Kun je je dromen sturen (en waarom zou je dat doen)?

Dromen doen we allemaal en soms onthouden we ze ook eventjes als we wakker zijn? Waarom we dromen en of ze iets te betekenen hebben, is al langer een raadsel. Maar je kunt ook lucide dromen hebben, dromen waar je iets aan hebt en die je kunt sturen. Of is dat, zoals de meeste dromen, niet helemaal waar?

Lees meer »