“Ik wilde eerst zekerheid, en die heb ik nu”: Jani Kazaltzis legt uit waarom hij zijn lief Jens uit de media hield

Wie Play4-gezicht Jani Kazaltzis (44) volgt op sociale media, ziet dat het tv-gezicht gelukkiger dan ooit tevoren lijkt. Lang hield hij zijn relatie met influencer Jens Fissers (33) verborgen, maar die tijd ligt ver achter hem. Jani vond trouwens niet alleen de liefde bij Jens, maar ondertussen zijn ze ook zakenpartners. Samen bouwen ze stevig aan hun eigen beautymerk ‘IOAN’. Wat dat precies doet? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.

Meer krantenkoppen in België

Harelbeekse burgerdochter Yasmine Top gaat in Kortrijkse politiek voor Vooruit: “Ben opgegroeid met politiek”

Yasmine Top (31), dochter van de Harelbeekse Vooruit-burgemeester Alain Top (57), zal de 32e plaats innemen op de Kortrijkse lijst bij de socialisten voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Ze was eerder al actief in Harelbeke en Gent voor de partij. “Papa is heel tevreden met mijn keuze.”
The post Harelbeekse burgerdochter Yasmine Top gaat in Kortrijkse politiek voor Vooruit: “Ben

Lees meer »

Gepensioneerd onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe wordt molenaar in Boechout: “Geslaagd voor examen na 100 uur stage”

Een carrièreswitch kan je het niet noemen, want de bekende Antwerpse onderzoeksrechter is al een tijdje op rust, maar Karel Van Cauwenberghe heeft wel een nieuwe uitdaging te pakken. Hij is geslaagd voor het theoretische en praktische examen om molenaar te worden. "Een heerlijke bezigheid", zegt hij trots in de schaduw van de wieken van De Steenen Molen in Boechout.

Lees meer »

Joselito (43) in elkaar geslagen bij station: “Ik werd voor dood achtergelaten”

De correctionele rechtbank veroordeelde woensdag een jonge man tot een celstraf met uitstel en een effectieve boete voor slagen aan Joselito Destorme in de Ieperse stationsbuurt. “Dit was een geval van gaybashing”, stelt Joselito die zwaar gewond raakte in z’n gezicht.
The post Joselito (43) in elkaar geslagen bij station: “Ik werd voor dood achtergelaten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Biden en Harris verwelkomen drie door Rusland vrijgelaten Amerikanen – VS hadden Navalny bij uitwisseling gevangenen willen betrekken

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »

Mysterie rond laatste vlammendragers opgelost, hevige regenval is domper: dit was de openingsceremonie

Parijs 2024 is nu écht van start gegaan. De openingsceremonie van de Olympische Spelen kreeg bakken regen te verwerken en duurde láng. Maar in het slot werden de geduldigen toch beloond met een straf (weder)optreden van Céline Dion. Én ze ontdekten ook welke sporters de olympische vlam mochten aansteken: Marie-José Perec en Teddy Riner en dus niét de mysterieuze ‘Zorro’.

Lees meer »

Waarom wordt drinkwater voor ruim drie miljoen Vlamingen binnenkort duurder, terwijl ons verbruik afneemt?

We verbruiken steeds minder kraanwater, maar op een financiële beloning voor onze zuinigheid hoeven we niet te rekenen. De grootste drinkwatermaatschappij van Vlaanderen, De Watergroep, wil kraanwater vanaf volgend jaar duurder maken. Waarom zouden de tarieven moeten stijgen? En hoeveel zouden we meer betalen voor water uit de kraan? “We moeten 34.000 kilometer waterleidingen in goede staat houden.”

Lees meer »