Code rood wegens hitte uitgebreid naar nog eens vijftien Franse departementen

De Franse weerdienst Météo-France heeft dinsdag aangekondigd dat code rood voor de hittegolf vanaf woensdag wordt uitgebreid naar nog eens vijftien departementen. Daarmee zal het hoogste waarschuwingsalarm van kracht zijn in negentien departementen.

Meer krantenkoppen in België

“Stress”, klonk het, maar toen bleek Cato (28) een hersentumor van vijf centimeter te hebben: “Eén iets is heel belangrijk, ik kan nog steeds zwanger worden”

Ze voelde zich weken misselijk en had zware pijnscheuten. “Stress”, klonk het. Maar de Gentse Cato Deschuytter (28) bleek een hersentumor van 5 centimeter te hebben. Kanker was de diagnose en ze had vijftig procent kans om te overleven. “Ik had zoveel plannen en die moesten allemaal de koelkast in.” Een jaar later doet ze haar verhaal.

Lees meer »

400 kinderen op sportkamp met Sportkampen Koekelare vzw

Sportkampen Koekelare vzw organiseert jaarlijks drie sportkampen voor kinderen tussen 5 en 14 jaar. Tijdens de zomervakantie vinden in juli en augustus telkens één week sportkampen plaats, en in de paasvakantie is er een omnisportkamp.
The post 400 kinderen op sportkamp met Sportkampen Koekelare vzw appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alec Baldwin geconfronteerd met beelden van fatale schietpartij: “Hij belde daarna zijn vrouw voor vakantie in New Mexico”

De aanklagers kwamen woensdag met een reeks opvallende bewijsstukken in de rechtszaak tegen Alec Baldwin. De acteur kreeg de ene onthutsende onthulling na de andere voorgeschoteld, waaronder beelden van de ogenblikken na het fatale schietincident én een verrassend telefoongesprek met zijn vrouw, waarin hij haar uitnodigt om naar New Mexico te komen voor een familievakantie.

Lees meer »