Wagnerbaas Prigozjin publiceert “vanuit Afrika” eerste video sinds opstand tegen Russische legerleiding

Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin heeft voor het eerst sinds zijn gewapende opstand tegen de Russische legerleiding, eind juni, weer een video gepubliceerd. Dat melden verschillende buitenlandse media op basis van Telegram-berichten op kanalen die zijn gelieerd aan de Wagnergroep.

Meer krantenkoppen in België

Navo houdt Oekraïne aan het lijntje

De staats- en regeringsleiders van de Navo wacht in Washington een lastige evenwichtsoefening. Ze moeten eenheid uitstralen en de steun aan Kiev Trump-bestendig maken, maar het Oekraïense lidmaatschap komt geen stap dichterbij.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. “Hij maakt ons land ten schande”: mevrouw Morata woest op Spaanse kwaliteitskrant die haar man grond in boort

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk vanavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het Spiegelpark: “Hiermee onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”

Het schoonmaakbedrijf Entrio heeft zijn intrek genomen in de bedrijfssite Spiegelpark in de De Cassinastraat. Het schoonmaakbedrijf is goed voor een team van meer dan 140 poetsmedewerkers en heeft 30 jaar ervaring in de sector. “Met deze verhuis onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”, stelt general manager Veerle De Marez.
The post Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het

Lees meer »

KIJK. Beelden tonen hoe woedende DJ Hardwell abrupt zijn optreden beëindigt op Saga Festival: “Zo kan ik dit niet”

De Nederlandse Robbert van de Corput (36), beter bekend als DJ Hardwell, heeft zijn optreden op het Saga Festival in Boekarest op vrijdagavond vroegtijdig beëindigd. Tijdens zijn set uitte hij zijn frustratie over het festival, omdat hij naar eigen zeggen niet betaald werd. Daarnaast klaagde hij ook over de gebrekkige kwaliteit van de apparatuur. “Zo kan ik niet optreden.”

Lees meer »

Waarom Bart De Wever tegen 20 september een regering wil

Het is een dure belofte van formateur Bart De Wever (N-VA): tegen 20 september moet hij zijn regering op de been hebben. En nee, die datum is geen toeval. Die dag moet België namelijk haar meerjarenbegroting op orde hebben van Europa. Dat betekent: 23 miljard aan besparingen. En laat nu net vandaag De Wever daarvoor een extra wapen in handen

Lees meer »