Amerikaanse staten beschuldigen Tiktok van schaden kinderen

Openbare aanklagers van Californië, New York en nog een aantal andere Amerikaanse staten dagen Tiktok voor de rechter. De van oorsprong Chinese app zou zijn gebruikers misleiden over veiligheidstools voor kinderen en zou de app voor kinderen verslavend maken uit winstbejag.

 

Meer krantenkoppen in België

Poetin mijdt villa waar hij verjaardag van geliefde elk jaar vierde nu als de pest: “Hij vreest voor zijn leven”

Vladimir Poetin (72) is al maanden niet meer gezien in zijn zomerverblijf aan de Zwarte Zee. Het hoofdgebouw van de villa waar de Russische president vroeger jaarlijks de verjaardag van zijn vriendin vierde, is nu met de grond gelijk gemaakt. De reden? Poetin is doodsbang voor Oekraïense droneaanvallen, beweert het onafhankelijke Russische mediakanaal ‘Proekt’.

Lees meer »

Uitslaande brand in residentie White Princess in Koksijde: “Getroffen appartement tijdelijk onbewoonbaar”

Zondagmorgen om 3 uur woedde er brand in een appartement op de eerste verdieping van residentie White Princess langs de Koninklijke Baan in Koksijde. Volgens de eerste berichten van de brandweer ging het om een uitslaande brand. Er woont een zeventiental mensen in het gebouw, er was ook sprake van evacuatie van enkele bewoners.
The post Uitslaande brand in

Lees meer »

Buren rond nachtwinkel in Hille zijn de jarenlange overlast grondig beu: “Onze kinderen zijn bang”

De ergernis belandde recent op Facebook, maar het probleem stelt zich al jaren: de nachtwinkel in Hille trekt al geruime tijd klanten aan, die het niet zo nauw nemen met de nachtrust en de buurt. “Mijn kinderen kunnen niet slapen en zijn bang”, zegt Brecht Lepoutre, uitbater van de gelijknamige interieurzaak in Hille 139. Zijn overbuur Wim Alliet ergert zich

Lees meer »

“We zijn aan erger ontsnapt”: schouwbrand vernielde bijna Spaanse woning van An Swartenbroekx

Sinds An Swartenbroekx (55) en haar man Guido De Craene (69) twee jaar geleden een huis in Andalusië kochten en verbouwden, is er veel gebeurd. In haar column in ‘Story’ vertelt de ‘Kampioenen’-actrice uitgebreid over haar avonturen en haar Spaanse droom. Die droom veranderde echter bijna in een nachtmerrie, toen er onlangs een schouwbrand uitbrak in hun woning. Swartenbroekx legt

Lees meer »

Seniorenraad Oostrozebeke overhandigt verlanglijstje aan partijen

De Oostrozebeekse senioren beschikken over een hardwerkende seniorenraad. Met de gemeenteraadsverkiezingen in het verschiet heeft die niet stilgezeten: ze overhandigde een memorandum aan de lijsttrekkers van de partijen.
The post Seniorenraad Oostrozebeke overhandigt verlanglijstje aan partijen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Derde verdachte aangehouden in parenclubmoord, vrouw van slachtoffer spreekt voor het eerst: “Vlak voor de moord belde hij me nog. Hij klonk vrolijk”

In Nederland is een derde verdachte gearresteerd in het onderzoek naar de Maaseikse parenclubmoord. De 40-jarige ex-vriend van uitbaatster Siri C. (33) is mee in verdenking gesteld van moord op de 57-jarige Bert Heijmans, al ontkent ook hij elke betrokkenheid in de zaak. “Ik heb altijd al gedacht dat hier meer mensen mee te maken hadden”, getuigt de vrouw van

Lees meer »