Roseanne (26) geeft haar zoontjes stukje brood en koek in de supermarkt en stuit op kritiek, maar wat zijn nu de regels?

De Nederlandse Roseanne Boers (26) geeft haar zoontjes wel vaker een stukje brood of een koek in de supermarkt om even de honger te stillen. Ze deelde er een video van op sociale media, die intussen meer dan een miljoen keer werd bekeken en ook heel wat – vooral negatieve – reacties uitlokte. Mag je zomaar eten in de winkel alvorens de producten af te rekenen? Wij vroegen het aan enkele supermarkten.

 

Meer krantenkoppen in België

Luc Steeno mag eindelijk deelnemen aan ‘Liefde voor muziek’: “Hier zit ik al 11 jaar op te wachten”

Luc Steeno (60) verkent de muziek van Hooverphonic, en andersom. Het elfde seizoen van ‘Liefde voor muziek’, dat in het voorjaar van 2025 op VTM wordt uitgezonden, belooft opnieuw unieke muzikale combinaties. Hoe gaat het nu met Luc Steeno, één van de eerste artiesten van ‘Tien om te zien’, die tegenwoordig minder in de schijnwerpers staat? En is hij jaloers

Lees meer »

Oudste station van het land staat officieel te koop

De NMBS gaat officieel over tot de verkoop van het station van Tienen, het oudste stationsgebouw in België. Op belgiantrail.be staat de verkoop sinds vrijdag geafficheerd. Tot 10 januari 2025 kan een bod uitgebracht worden. Zoals eerder gemeld zal NMBS in geval van een verkoop loketten, een wachtzaal en toiletten in het gebouw behouden.

Lees meer »

KIJK. Bemanning tanker Rode Zee schiet op explosieve drone voor inslag

Unieke beelden: een olietanker op de Rode Zee werd eerder deze week aangevallen door de Houthirebellen in Jemen. Op online circulerend videomateriaal is te zien hoe de bemanning van het schip probeert een varende drone beladen met explosieven te stoppen. Ze slaagden daar niet in, waardoor het bootje met geweld op de tanker insloeg, zo meldt The Daily Mail.

Lees meer »

Districtsburgemeester Berendrecht-Zandvliet-Lillo sluit coalitie met Vlaams Belang niet uit, De Wever reageert: “Praten met Vlaams Belang mag, besturen niet”

Carl Geeraerts (N-VA), districtsburgemeester van Berendrecht-Zandvliet-Lillo, sluit een coalitie met Vlaams Belang niet uit. Dat zei hij in een debat op VTM. Partijvoorzitter Bart De Wever reageert: "Geen enkele lokale afdeling wilde samen besturen met extremisten. We hebben klare afspraken gemaakt, en iedereen zal zich daar aan houden."

Lees meer »

Een statement: Anderlecht-spelers lopen supportersgroep Mauves Army voorbij na zege, medefans fluiten ultra’s uit na protestactie

De Mauves Army – de Anderlecht-supportersgroep achter het doel – had aangekondigd het stadion pas na de twaalfde minuut van de Clasico te betreden. Dat deden ze ook, maar wel onder luid boegeroep. De andere fans waren het duidelijk niet eens met de actie én met de wanpraktijken van tegen Real Sociedad afgelopen donderdag. “Shame on you”, zo klonk onder

Lees meer »

Fraaie assist Openda volstaat niet en Witsel de mist in: bekijk alle hoogtepunten én samenvattingen van de Champions League, exclusief bij HLN

Naast Club Brugge, dat tegen Sturm Graz z’n eerste zege pakte, kwamen ook heel wat Rode Duivels en wereldsterren woensdag in actie in de Champions League. Zo waren er verrassende nederlagen voor Bayern en Real Madrid, maar ook Leipzig ging ondanks een sterke Openda onderuit tegen tien Juventus-spelers. Axel Witsel was dan weer ongelukkig bij Atlético Madrid. Op HLN krijgt

Lees meer »

Partner van vrouw uit Meerhout die van rots viel in Houffalize vrijgelaten uit gevangenis: “Frustratie en ongeloof bij haar ouders”

De man die ervan verdacht wordt dat hij zijn vriendin (33) uit Meerhout van een rots heeft geduwd in Houffalize, is vrijgelaten uit de gevangenis. Dat bevestigen het parket en de advocate van de nabestaanden. Hij blijft wel nog verdachte in de zaak. "Er is veel ongeloof en frustratie bij de ouders van het slachtoffer, want ze hebben hem geen

Lees meer »

Howest uitgeroepen tot beste designerschool en beste gameschool: “Dit onderstreept ons innovatieve karakter”

De bachelor Industrieel Productontwerpen van Hogeschool West-Vlaanderen (Howest) is uitgeroepen tot de beste designschool ter wereld op de internationale competitie The Rookies Awards. Ook Digital Arts & Entertainment scoorde opnieuw als beste gameopleiding, deze keer in de categorie Mobile Games.
The post Howest uitgeroepen tot beste designerschool en beste gameschool: “Dit onderstreept ons innovatieve karakter” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wagen ontploft in Elsene, volgens buren al vierde keer op korte tijd: één buurtbewoner naar ziekenhuis, tweede voertuig ook beschadigd

In de Maria-Hendrikastraat in de Brusselse gemeente Elsene is zondagochtend een bestelwagen uitgebrand. Een tweede voertuig liep ook schade op, terwijl een buurtbewoner met rookintoxicatie afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Volgens de buren werd een molotovcocktail gebruikt en is het al het vierde incident op korte tijd. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer »

Simen uit ‘Blind getrouwd’ belandde in diepe put na stukgelopen relatie: “Twee jaar lang heb ik iedere avond gehuild”

“Mijn leven bestond uit werken, muziek luisteren en huilen”, vertelt Simen Schuddings (31). Een relatiebreuk maakte hem twee jaar doodongelukkig, maar ‘Blind getrouwd’ betekende voor hem een doorstart. Daarin staat de bouwvakker bekend als de vrolijkste noot van het seizoen, maar in zijn relatie met Larissa wil het voorlopig niet vlotten. Al heeft hij dankzij ‘Blind getrouwd’ aan vrouwelijke aandacht

Lees meer »

PVDA voert actie rond betaalbaar wonen in Oostende

Op drie plaatsen in Oostende heeft PVDA zondag actie gevoerd rond betaalbaar wonen. “We moeten van betaalbaar wonen in Oostende een prestigeproject maken”, zegt Vlaams parlementslid Ilona Vandenberghe.
The post PVDA voert actie rond betaalbaar wonen in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na vertrek De Ketele en Meirhaeghe zit Belgian Cycling plots zonder bondscoaches: “Komende weken werven we opvolger Vanthourenhout aan”

Na Sven Vanthourenhout (weg en cross) vertrekt ook Kenny De Ketele (piste) als bondscoach bij Belgian Cycling. Ook de functie bondscoach mountainbike (Filip Meirhaeghe) wordt hertekend. Een exodus bij de federatie? Technisch directeur Frederik Broché sust: “De mensen die interesse hebben, hebben zich al kenbaar gemaakt.”

Lees meer »