“Alsof we in ‘The Matrix’ zaten”: LeBron voor het eerst samen op het veld met zoon Bronny, die nog geen grootse indruk maakt

Een historisch moment voor de familie James. Papa LeBron (39) en zoon Bronny (20) hebben voor het eerst samen een wedstrijd gespeeld – een voorbereidingsmatch tegen Phoenix. Ze zijn zo meteen het eerste vader-zoon duo dat samen een basketbalwedstrijd speelt op het hoogste niveau in de VS. 

Meer krantenkoppen in België

Chiro Pimpernel ontvangt 164 leden op startdag

Chiro Pimpernel blikt tevreden terug op een geslaagde startdag. Op zondag 22 september trapte de jeugdbeweging het werkjaar af met zoals gebruikelijk de bekendmaking van de leidersverdeling. In totaal waren er 164 leden op de afspraak. Zij krijgen leiding van 28 gemotiveerde jongens en meisjes. (gf)
The post Chiro Pimpernel ontvangt 164 leden op startdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuw multisportterrein geopend in Aarsele

Op een deel van de parking van het parochiaal centrum in Aarsele is donderdag een nieuw multisportterrein geopend. Het werd aangelegd op vraag van de inwoners, de lokale verenigingen en de stedelijke sportraad.
The post Nieuw multisportterrein geopend in Aarsele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe kan Israël Iran pijn doen na de rakettenregen? En wat kunnen de gevolgen zijn voor het Midden-Oosten?

Na de rakettenregen vanuit Iran op Israël is het afwachten hoe Israël zal reageren. Hoe het ook zij: het conflict tussen de aartsvijanden is de afgelopen tijd ernstig geëscaleerd. Daarmee dreigen ze nog decennia instabiliteit te zaaien in het Midden-Oosten. Dat vreest Iran-deskundige en historicus Peyman Jafari, in zijn antwoorden op een aantal vragen over de explosieve situatie in het

Lees meer »

Kuifje, maar ook FC De Kampioenen en graphic novel: na 10 jaar weer exporuimte over Belgische strip in Stripmuseum in Brussel

Het Stripmuseum in Brussel heeft voortaan weer een tentoonstellingsruimte over Belgische striphelden. 10 jaar geleden werd de tentoonstelling over de geschiedenis van het Belgische stripverhaal opgedoekt, maar daar komt nu dus weer verandering in. De grote namen zoals Kuifje of Suske en Wiske komen aan bod, maar ook nieuwere strips zoals FC De Kampioenen of de graphic novel.

Lees meer »

Meer dan 100 klachten van seksueel misbruik tegen Sean ‘Diddy’ Combs: “Jongste slachtoffer is negen jaar”

Sean ‘Diddy’ Combs (54) wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van meer dan honderd mannen en vrouwen. Van deze slachtoffers zouden 25 minderjarig zijn geweest op het moment van het vermeende wangedrag, met het jongste slachtoffer van 9 jaar oud. Volgende maand worden 120 individuele rechtszaken gestart. Dit maakte advocaat Tony Buzbee namens de aanklagers bekend.

Lees meer »

CD&V beweert dat Middelkerke Nieuwpoort wil inlijven, burgemeester Dedecker ontkent in alle talen

De politieke spanningen aan de Vlaamse kust nemen toe nu geruchten circuleren dat Middelkerke mogelijk een fusie overweegt met buurgemeente Nieuwpoort om de immense schuldenlast te verlichten. Middelkerke, sinds 2023 de gemeente met de hoogste schuld per inwoner in Vlaanderen. Jean-Marie Dedecker ontkent in alle talen. “Een fusie zal over mijn lijk gaan”, klinkt het.
The post CD&V beweert

Lees meer »