Onze reporter was in Tel Aviv, één jaar na de inval van Hamas: “Dit is jouw verantwoordelijkheid, Bibi”

Een jaar na de tragedie van 7 oktober zitten nog steeds 101 Israëlische gijzelaars vast in Gaza. Hun families leven al bijna twaalf maanden tussen leven en dood. De onderhandelingen met Hamas zitten muurvast, en elke dag slinkt de hoop op een deal: “We wachten op hun terugkeer, maar ze komen terug in doodskisten.”

 

Meer krantenkoppen in België

Post Title

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze week richt hij zich tot Freddy Casteleyn, de wielermecenas die vorige week onverwacht op 81-jarige leeftijd overleed.
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sluwe William Boeva rukt de ‘boysband’ uit elkaar in ‘De verraders’: “Welcome to the dark side”

“Ik ga het verradersteam vanaf de grond opnieuw opbouwen.” Na de verbanning van zijn medeverraders Jonatan Medart en Lotte Vanwezemael was William Boeva aan zet. De komiek kreeg carte blanche en kon eender welke bondgenoot chanteren om over te stappen naar “the dark side”. Al hoefde Boeva daar niet lang over na te denken. Hij koos voor radiopresentator Sean Dhondt.

Lees meer »

Verdachte van poging tot gifmoord met thallium riskeert 20 jaar cel

Het Brusselse parket eist 20 jaar cel tegen een jonge twintiger die verdacht wordt van poging tot moord. De man zou het uiterst toxische thallium in een tube lichaamscrème hebben ingebracht, waarna ‘zijn beste vriend’ zichzelf vergiftigde. “Dit gaat om een verraderlijke misdaad, die een pijnniveau heeft veroorzaakt dat we nog nooit hebben gezien”, aldus de openbaar aanklager.

Lees meer »

Samyn Wonen Art Community viert kunst

Samyn Wonen in de Noordlaan 28 introduceert Samyn Wonen Art Community, een groep Roeselaarse kunstliefhebbers die regelmatig samenkomt om hedendaagse kunst te vieren. De lancering gebeurt met een expositie van Kunstwerkplaats De Zandberg uit Harelbeke dat een platform biedt aan kunstenaars met een verstandelijke beperking. Een maand lang zal in de showroom van interieurzaak Samyn
The post Samyn Wonen

Lees meer »

Spaanse koning Juan Carlos in val gelokt door zijn voornaamste minnares: “Ze kreeg duizenden euro’s dankzij die foto’s”

De voormalige Spaanse vorst Juan Carlos (86) heeft volgens de lokale media meer dan honderd minnaressen gehad, maar daarvan was nog nooit één enkele foto als bewijs. Tot nu. De zoon van zijn voornaamste minnares Bárbara Rey (74) bezorgt hem een serieuze kater. Hij vertelt in een interview met ‘Privé’ hoe de monarch in de val werd gelokt met belastende

Lees meer »

Salon De Ridder in Brugge ontvangt 20 jonge kappers uit… Amerika: “Ze zijn erg leergierig!”

Kapsalon De Ridder in Brugge had maar liefst 20 jonge Amerikaanse kappers in spe over de vloer. “Voormalig zaakvoerder William De Ridder, die nu in Amerika woont en daar kappersopleidingen geeft, legde de connecties en we gaven de lessen samen met het salon van Glenn Engels”, zegt zaakvoerster Charlotte de Vreeze.
The post Salon De Ridder in Brugge ontvangt

Lees meer »

LIVE WK GRAVEL. Van der Poel opnieuw bijgebeend door Stuyven en co

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gingen zonet enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Evenepoel geeft op aan voet van tweede San Luca-klim, Pogacar stevent af op eerste zege in regenboogtrui

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »