STVV en AA Gent delen de punten, en daar mogen vooral de Buffalo’s blij mee zijn

AA Gent krijgt maar geen constante in zijn prestaties en resultaten. Na de hoopgevende prestatie op Chelsea mocht het nu (heel) blij zijn met een gelijkspel in Sint-Truiden. 

Meer krantenkoppen in België

Bovengrondse chalet op rommelmarkt

Ter gelegenheid van de rommelmarkt in Koolskamp kwam Frans Devos op het idee om een bovengrondse chalet te plaatsen.
The post Bovengrondse chalet op rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Celstraffen met uitstel voor verslaafd koppel dat flakka gebruikte in leegstaand café Cheers: “We gebruiken om aan realiteit te ontsnappen”

Een dakloos koppel dat in februari van dit jaar werd betrapt in het leegstaande café Cheers in Diksmuide en daar onder meer de zombiedrugs flakka had gebruikt, is veroordeeld tot fikse celstraffen met uitstel. Zowel de 36-jarige S.W. en de 37-jarige W.D. kregen 18 maanden cel met uitstel en 8.000 euro boete, ook met uitstel.
The post Celstraffen met

Lees meer »

“Een dodelijke orkaan komt Trump niet slecht uit”, onze Amerikacorrespondent over snelheid waarmee Donald Trump naar Georgia reisde

Donald Trump stond zo snel hij kon in Georgia, één van de zes getroffen staten die de kracht van orkaan Helene over zich heen kregen — meer dan 130 mensen stierven, 600 zijn nog vermist en duizenden blijven dakloos achter. En nee, dat is géén toeval, stelt onze Amerika-correspondent Romina Van Camp die Trump als zijn schaduw volgt. “Je kan

Lees meer »

Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs”

Shoppen in Izegem wordt binnenkort nog leuker. In oktober kan je deelnemen aan de kraslotactie en op 10 oktober kan je in het Izegemse stadscentrum naar een gezellige late night shopping afzakken.
The post Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Luisteraars beseffen pas na jaren waarover danshit ‘Macarena’ écht gaat: “Ik ben in shock”

Het iconische nummer ‘Macarena’ – dat jong en oud aan het dansen krijgt – verrast een nieuwe generatie. Wat voor velen een vrolijke dansklassieker lijkt, blijkt een pikante ondertoon te hebben die door veel jonge luisteraars nu pas wordt opgemerkt. Op sociale media gaan zowel het lied als de reacties viraal. “Waarom heb ik dit nooit eerder opgezocht?!”

Lees meer »