Zussen Coorevits spelen een zinderende finale in ‘Celebrity Klopjacht’: “Trots op onszelf”

In de finale van ‘Celebrity Klopjacht’ gingen Annelien en Stephanie Coorevits verder op hun elan, en schopten ze het tot het extractiepunt in Nieuwpoort. Het werd een verbeten strijd. “Ik heb wel gevloekt, ja.”

Sinds de start van het programma hebben Annelien en Stephanie Coorevits alles op alles gezet. Voor Rik Verheye en Pedro Elias zat het verhaal er al vroeg op, en ook de straffe vermommingspoging van Pieterjan Marchand en Jeff Bronder mocht niet baten. Waar de andere overgebleven kandidaten risico’s moesten nemen, speelden de Wevelgemse zussen op safe en hadden ze al snel de coördinaten voor het extractiepunt beet. Dat bleek Nieuwpoort te zijn. Daarbij schakelden ze schoonzus Julie in. Die trommelde op haar beurt heel wat mensen in die in gocarts op de dijk rondreden, terwijl Annelien en Stephanie zich verstopten in een bakfiets, en dat werd een hobbelige rit. Ter hoogte van De Barkentijn stond een crèmekar verdacht opgesteld volgens de speurders. Aanvankelijk bleek het niets te maken te hebben met de opdracht, maar het was duidelijk dat dat het ontsnappingspunt was. De zussen misten het met een paar seconden.

Aan haar avontuur in de bakfiets hield ze flink wat blauwe plekken over. © Play4

“Ik denk dat ik nog blauwe plekken heb”, aldus Annelien. “Maar we hebben ons heel hard geamuseerd. Het was ook een megatoffe ploeg achter de schermen, die ons mee aanspoorde. We hebben hen ook regelmatig getrakteerd. We kregen eten bij de mensen, maar van ons geld kochten we telkens gin-tonic voor de ploeg. Als zij goed zijn voor jou, dan geldt het omgekeerde ook, vinden wij. Dan gingen we een drankencentrale binnen, kochten we gin, tonic en ijsblokken en vroegen we of we het op het koertje mochten opdrinken. Ons maakte dat allemaal niet veel uit. We hadden het op voorhand gezegd: we gaan niet sterven van een week geen warme douche of deftige wc.”

Stephanie en Annelien misten het extractiepunt met een paar seconden. © Play4

Stephanie: “We wilden het spel ook wel echt spelen. Plat in een maïsveld liggen, in een dijk… we gingen er wel voor. En hoe verder we raakten, hoe meer het vanzelf leek te gaan. Al onze plannen lukten. Maar voor één keer dat we beroep deden op iemand anders, ging het mis”, aldus Stephanie. “Ik heb wel gevloekt, ja.”

“Vloeken en drinken, dat vat het wel goed samen”, lacht Annelien. “Nee, serieus, we kijken er met warme gevoelens op terug. Ik denk wel dat we mogen trots zijn op onszelf!”

The post Zussen Coorevits spelen een zinderende finale in ‘Celebrity Klopjacht’: “Trots op onszelf” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zilveren jubileum voor Poperingse ambassadeur en greeter Jef De Gersem

Poperinge Als rasechte Poperingenaar zet Jef De Gersem ‘De stad van het Goede Leven’ meermaals met stip op de kaart. Zo kunnen toeristen, die bij vakantiewoning ‘Fly In Pops’ overnachten, een gratis stadswandeling bij hem reserveren. Doordrongen van de Poperingse goeste weet hij als vrijwilliger mensen warm te maken voor de Poperingse volksverhalen. Tijdens het
The post Zilveren jubileum

Lees meer »

Hoe De Wever en Rousseau de ministerposten verdeelden tijdens een discussie van 12 uur: “Telefoontje naar Homans was het moeilijkst”

Van het beginnersfoutje van Conner Rousseau tot Zuhal Demir die ermee dreigde te stoppen als ze haar zin niet zou krijgen: de verdeling van de postjes in de gloednieuwe Vlaamse regering-Diependaele I is er niet zonder slag of stoot gekomen. Een reconstructie van een stevig potje armworstelen tussen De Wever en Rousseau. “Dat telefoontje naar Liesbeth Homans was naar verluidt

Lees meer »

Nijzeke-Kermis in Sint-Denijs viert 40-jarig bestaan

Tijdens het eerste weekend van oktober zijn ze op Den Dries in Sint-Denijs toe aan de 40ste editie van Nijzeke-Kermis. “Toen ik samen met mijn echtgenote, Magda, in 1985 begon met café Driwiski, bliezen we samen met enkele enthousiaste buren nieuw leven in de plaatselijke wijkkermis. Deze was toen gereduceerd tot een nieuwelingenkoers”, vertelt Guy Thibaut.
The post Nijzeke-Kermis

Lees meer »

Suzy Marrel uit Oostrozebeke pakt uit met een nieuwe single ‘De Verleider’: “Flirten en verleiding staan centraal!”

Suzy Marrel pakt uit met een nieuw nummer. In haar nieuwste release weet Suzy Marrel opnieuw te verrassen met een zeer herkenbare en tijdloze melodie, die in een fris en opwindend discojasje werd gegoten door LDG Produkties.
The post Suzy Marrel uit Oostrozebeke pakt uit met een nieuwe single ‘De Verleider’: “Flirten en verleiding staan centraal!” appeared first on

Lees meer »

Gert Verhulst onthult eerste details van nieuw Studio 100-theaterseizoen: “James Cooke, hou je zomer vrij”

Gert Verhulst (56) kondigt bij HLN Showbits in primeur het vervolg van zijn ‘ZomerRevue’ aan. “Wij en het publiek hebben er vorige zomer in Plopsaland zo van genoten, dat we gewoon niet anders konden,” glundert hij. Maar eerst richt de Studio 100-baas zich op ‘Tien om te Zien, de musical’, die in december al in première gaat. Ontdek het allemaal

Lees meer »

“Negen bezoekers liepen na eerste scène al weg”: nieuwe horrorfilm zo schokkend dat kijkers braken en paniekaanvallen krijgen

De afgelopen jaren hebben de twee ‘Terrifier’-films zich bewezen als de meest bloederige films in de bioscoop. ‘Terrifier 2′ zorgde in 2022 zelfs voor zoveel schrik dat bioscoopbezoekers flauwvielen of ziek naar buiten renden. Het leek een onmogelijke opgave voor ‘Terrifier 3′ om dat te overtreffen, maar de makers bewijzen het tegendeel. “Al in de eerste tien minuten gingen negen

Lees meer »