KIJK. Jani Kazaltzis krijgt inzinking bij het overnemen van frituur in ‘Jani & James doen het zelf’: “Straks duw ik je kop in de olie”

Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39) duiken met frisse moed de wereld van de frituur in tijdens ‘Jani & James doen het zelf’. Na avonturen in de thuiszorg, kringloopwinkel en een lagere school, blijkt dit echter een flinke uitdaging. De glimlach verdwijnt al snel en maakt plaats voor een negatieve sfeer, en dat vooral bij Jani. 

Meer krantenkoppen in België

Hezbollah is contact kwijt met mogelijke nieuwe leider: wie is Hashem Safieddine?

Hashem Saffiedine, de gedoodverfde opvolger van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah die vorige week werd gedood, zou omgekomen zijn bij een aanval op Beiroet. Dat beweren althans anonieme Israëlische bronnen. Als het nieuws bevestigd wordt, zou dit opnieuw een stevige klap betekenen voor de sjiitische organisatie. Wie is Hashem Safieddine en welke rol speelt hij binnen Hezbollah?

Lees meer »

Pogacar rijdt op eerste beklimming van de San Luca meteen een gaatje bijeen, Evenepoel is niet mee

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Succesvolle editie ‘Levensloop Zuid-West’ brengt meer dan 40 duizend euro op voor Stichting tegen Kanker

De ‘Levensloop Zuid-West: 24 uur bewegen tegen kanker’, was zeer succesvol. De opbrengst bedraagt 60.992,50 euro voor de Stichting tegen Kanker. De loop vond voor de eerste keer plaats in Provinciaal domein De Gavers.
The post Succesvolle editie ‘Levensloop Zuid-West’ brengt meer dan 40 duizend euro op voor Stichting tegen Kanker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijfsterrenresort midden in tropische natuur en gasten moeten plus 18 zijn: zo luxueus is huwelijksreis uit ‘Blind getrouwd’

Na een spannend jawoord en een spetterend huwelijksfeest, is het eindelijk tijd voor de ‘Blind getrouwd’-koppels om te genieten van wat rust. Hun luxueuze honeymoon in een vijfsterrenhotel in Mexico biedt hen de perfecte setting om elkaar beter te leren kennen. ‘Story’ neemt je mee op tour door het adembenemende resort en onthult het indrukwekkende prijskaartje van hun verblijf. Maar

Lees meer »

Beerschot annuleert verjaardagsfeest voor 125-jarig jubileum van zondag: “Door huidige sportieve situatie niet juiste moment”

Na de stopgezette derby Antwerp-Beerschot bestaat het risico dat de Beerschotfans vrijdagavond op Westerlo ook amok zullen maken. Westerloburgemeester Guy Van Hirtum heeft na overleg met de politie en club over het risicogehalte beslist dat Beerschotfans toegelaten zijn in het uitvak: “We kregen een gunstig advies en gaan ervan uit dat de wedstrijd sportief en correct zal verlopen.”

Lees meer »

Dolly Parton doneert miljoenen na orkaan Helene

Dolly Parton heeft een miljoen dollar (meer dan 911.000 euro) gedoneerd om de hulpverlening na de verwoestende orkaan Helene te ondersteunen. Dat meldt onder meer Fox News. De Amerikaanse countryster maakte dat vrijdag bekend tijdens een persconferentie.

Lees meer »