Halle Berry toont volle bos okselhaar, maar niet iedereen is fan

Fans van Halle Berry (58) verslikten zich in hun koffie toen ze de laatste post van de Hollywoodactrice zagen op Instagram. Daarin is Berry te zien met een stevige lok okselhaar. Voor een nieuwe film, zo blijkt. 

Meer krantenkoppen in België

Johanna en Alex zijn een gouden paar

Ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Alex Barra (72) en Johanna Korber (70) door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. Ze trouwden in Waregem op 27 september 1974. Alex werd geboren in Zulte op 16 juni 1952. Johanna zag het levenslicht in Waregem op 16 februari 1954. Ze hebben twee kinderen: Davy en Nicky,
The post Johanna en

Lees meer »

Waarom nieuwe NAVO-baas Mark Rutte niet te benijden valt, ondanks jaarloon van 300.000 euro: “Hij is meer secretaris dan generaal”

Met de Nederlandse ex-premier Mark Rutte krijgt de NAVO vandaag een nieuwe secretaris-generaal. Een serieuze titel die hem ook flink wat oplevert: ruim 25.000 euro per maand. Maar of Rutte nu ook écht meer te zeggen heeft, valt te betwijfelen. Professor internationale politiek Tom Sauer (UAntwerpen) en ex-legerbaas Marc Thys wikken en wegen de uitdagingen die hem wachten. “Ik denk

Lees meer »

Schutter vraagt vrijspraak voor zwaar verkeersongeval met voetganger maar krijgt zwaar tegenwind: “Een mensenleven is blijkbaar niets waard”

De 28-jarige man uit Otegem (Zwevegem) die het voorbije weekend verschillende keren vuurde op drie mannen, was eind 2021 ook betrokken bij een verkeersongeval waarbij een 35-jarige voetganger levensgevaarlijk gewond raakte. Zijn proces voor de politierechter in beroep maakte vandaag duidelijk dat Pol B. al 23 veroordelingen opliep en de schietpartij kaderde in een ripdeal in het drugsmilieu. “Een topgangster

Lees meer »

Duurdere dienstencheques, geen godsdienstvakken meer en geschrapte jobbonus: zo wil de Vlaamse regering haar plannen financieren

Er komt een wegenvignet, afzonderlijke godsdienstvakken verdwijnen in het gemeenschapsonderwijs en de prijs van de dienstencheques gaat omhoog. Dat heeft kersvers Vlaams minister van Begroting en Financiën Ben Weyts (N-VA) gezegd in een persconferentie over het zogeheten centenboekje, de Vlaamse term voor de begrotingstabellen. "Maar in de eerste plaats besparen we bij onszelf, bij de overheid", klinkt het.

Lees meer »

Op bezoek bij Zeno Debast in Lissabon: “Had Anderlecht de titel gepakt, dan was de trein vertrokken”

“Ook als Anderlecht vorig seizoen kampioen was geworden, had ik hier gezeten.” Hier is aan Costa de Caparica, in het zuiden van Lissabon. Zeno Debast (20) ruilde afgelopen zomer het Sporting van bij ons in voor het Sporting van Portugal. VTM NIEUWS-journalist Jarno Bertho zocht de Rode Duivel op voor een babbel: “Riemer heeft me leren genieten van het verdedigen.”

Lees meer »

Wivo Wingene speelt derby tegen Elckerlyc Zwevezele

Komende zaterdag staat de derby tussen Wivo Wingene en Elckerlyc Zwevezele op het programma. Amber De Coessemaeker, die ondertussen aan haar vierde jaar toe is bij Elckerlyc, staat zo tegenover haar voormalige club waar ze zes jaar actief was.
The post Wivo Wingene speelt derby tegen Elckerlyc Zwevezele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zijn er wél getuigen? “Minstens één renster reed tijdens WK bij Muriel Furrer toen ze noodlottige val maakte”

Volgens de Zwitserse krant ‘Blick’, al dagen toonaangevend rond het tragische nieuws, was er wel degelijk minstens één getuige die Muriel Furrer (18) een afwijkend manoeuvre zag maken voor haar noodlottige val in de juniorenkoers op het WK wielrennen. De krant nam contact op met de federaties en kreeg bevestigd: Furrer reed niet alleen. Worden de omstandigheden zo ietwat opgehelderd?

Lees meer »

“Als Diependaele niet uitkijkt, wordt Rousseau de molensteen rond zijn nek”

Tijdens een ledencongres sneerde Conner Rousseau (Vooruit) dat zijn partij erin geslaagd is om de “lelijke, lelijke ideeën” van N-VA uit het regeerakkoord te houden. Hij vertelde ook hoe hij Annick De Ridder (N-VA) als “meiske” op haar plaats heeft gezet. “Niet verstandig”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Je vernedert je belangrijkste coalitiepartner niet bij de start van een regeerperiode.”

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We zitten op een veilige plek nu”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Zeldzame ringvormige zonsverduistering te zien op zuidelijk halfrond

Op het zuidelijk halfrond was woensdag een zeldzame ringvormige zonsverduistering te zien. De eclips wordt ook wel ‘ring van vuur’ genoemd door zijn rode kleur. Bij een ringvormige zonsverduistering bedekt de maan de zon op de buitenste ring na omdat de maan op dat moment te ver van de aarde staat om de zon volledig te bedekken.

Lees meer »

Dartstornooi in De Knippelaar: “Veel toppers op de afspraak”

Op 30 november staat in zaal De Knippelaar in Wervik voor de derde keer het grote dartstornooi van de Gapersmitters op de kalender. “Tijdens de eerste editie, in café De Vier Winden, waren we met 32 deelnemers en een prijzenpot van 300 euro”, vertelt organisator Diederik Seghers (37). “Vorig jaar waagden we de sprong om
The post Dartstornooi in

Lees meer »