Weggelokt met snoep toen hij 6 was, na 73 jaar weer bij zijn familie. Het waanzinnige verhaal over de ontvoering van Luis

Hij was zes jaar en speelde met zijn oudere broer in het park toen een vrouw hem weglokte met de belofte dat ze hem snoep zou geven. De ontvoering van Luis Armando Albino hing decennialang als een schaduw over zijn familie, tot zijn nichtje “voor de fun” een online DNA-test deed. Dit is het onwaarschijnlijke verhaal van de man die maar liefst 73 jaar spoorloos verdwenen was. 

Meer krantenkoppen in België

Scoutsgroep Robrecht van Bethune start nieuwe werkjaar met amusante activiteit in De Warande

Met een geslaagde startdag op het domein De Warande aan de Aartrijkestraat heeft scoutsgroep Robrecht van Bethune, de scouts van het stadscentrum, zijn nieuwe werkjaar ingezet. De namiddag werd traditioneel afgerond met een barbecue met lekkers voor iedereen. “Bij onze jongste leeftijdstakken hebben we veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen”, zegt Arne Govaerts, die samen met
The post Scoutsgroep Robrecht

Lees meer »

Bekende Sentenaar Urbain Blanckaert (90) overleden

In het AZ Groeninge in Kortrijk is op maandag 16 september de bekende Sentenaar Urbain Blanckaert op 90-jarige leeftijd overleden. Tot voor kort was hij voorzitter van de Seniorenraad in Sint-Katrien. Hij woonde zijn hele leven in de Magerstraat in Heule en was getrouwd met Lydia Ameye, voor wie hij allang zorgde.
The post Bekende Sentenaar Urbain Blanckaert (90)

Lees meer »

Dankzij Nathalie werd ongeziene Franse verkrachtingszaak ontdekt: “Hij heeft een ziekelijk brein”

Zonder Nathalie, een jonge mama, was Gisèle misschien nog tientallen keren verkracht geweest. Zij verwittigde de politie nadat was ontdekt dat Dominique Pelicrot onder haar rok aan het filmen was in de supermarkt. Op zijn gsm en laptop vonden speurders massa’s beelden van zijn vrouw die groggy op bed lag terwijl ze telkens door andere mannen werd misbruikt.

Lees meer »

Incident met gevaarlijke stoffen in kelder Plopsaqua blijkt kapotte compressor te zijn, park gaat vandaag gewoon open

In het zwemparadijs Plopsaqua in De Panne werd maandagavond de procedure ‘gevaarlijke stoffen’ opgestart. Even na 21:00 uur werd een zure geur waargenomen in de kelder waar de chemische producten opgeslagen werden. De brandweer en een adviseur gevaarlijke stoffen waren uiteindelijk lange tijd op zoek, maar het probleem bleek enkel bij een kapotte compressor te liggen.
The post Incident

Lees meer »

Italië roept noodtoestand uit voor twee overstroomde regio’s

Na dagenlange regenval in het noorden van het land heeft Italië de noodtoestand afgekondigd voor twee regio’s die geteisterd worden door overstromingen. De regering van premier Giorgia Meloni stelde de regio’s Emilia-Romagna en Marken ook 20 miljoen euro directe steun ter beschikking. Door de regen staan er al vele straten onder water.

Lees meer »

Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist

Lissewegenaar Dirk Rosson, voormalig socialistisch gemeenteraadslid en burgemeesterszoon, heeft toegehapt om op de Brugse PVDA-lijst te staan. Hij prijkt op de dertiende plaats op de communistische lijst op 13 oktober bij de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist appeared first on KW.be.

Lees meer »