Vlamingen weten vaak niet welk elektriciteitscontract ze hebben

Een groot deel van de gezinnen in Vlaanderen denkt onterecht een vast contract voor elektriciteit te hebben. Dat blijkt uit de jaarlijkse enquête van de Vlaamse energieregulator VREG.

 

Meer krantenkoppen in België

SFX Speelschaar krijgt Prijs Culturele Raad

Op maandag 16 september reikte de Stedelijke Culturele Raad haar jaarlijkse prijzen uit. De ‘Prijs Culturele Raad’ was deze keer voor de Koninklijke Speelschaar SFX Brugge en voor de ‘Prijs Jong/nieuw cultureel talent’ viel een ex aequo te noteren: de twee winnaars zijn muzikante Yentl Vanderiviere en hoornist Guillaume Michiels. Volgens cultuurschepen Nico Blontrock is
The post SFX Speelschaar

Lees meer »

Vriendschap primeert bij Athletic

Athletic Kortrijk maakte drie weken geleden zijn debuut in vierde provinciale E. De Kortrijkzanen deden het met stijl, gingen met 0-1 winnen op Pittem. In de volgende wedstrijden tegen Jong Vijve en vorige speeldag Ruiselede moest de jongste Kortrijkse boreling telkens het onderspit delven.
The post Vriendschap primeert bij Athletic appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD. Prinses Alexia scoort met jurk uit kast van Máxima op Prinsjesdag

In een jurk met een enorme strik. Zo schitterde koningin Máxima (53) op Prinsjesdag 2024. Prinses Alexia (19) deed dan weer inspiratie op in de garderobekast van haar moeder. Josine Droogendijk, auteur van de site modekoninginmaxima.nl, werpt in ‘AD’ een blik op de outfits van de Nederlandse koninklijke familie. In het verleden werden de Oranjes wel eens uitgejouwd, maar dit

Lees meer »

Gilbert en Rosa 65 jaar getrouwd… maar ook 65 jaar abonnee van Brugsch Handelsblad

Het echtpaar Gilbert Vanryckeghem en Rosa Maertens uit de Gistelsesteenweg in Snellegem vierde zondag het briljanten huwelijksjubileum in het Oosthof in Snellegem. Ze leerden elkaar kennen bij een nicht in Jabbeke. Hij was afkomstig van Zedelgem en zij van Sint-Andries.
The post Gilbert en Rosa 65 jaar getrouwd… maar ook 65 jaar abonnee van Brugsch Handelsblad appeared first on

Lees meer »