KIJK. Rik Verheye leert reanimeren op trainingspop naar zijn evenbeeld

Acteur Rik Verheye (37) is peter van de nieuwe campagne ‘Word Hartstarter’ van de Belgische Cardiologische Liga. Speciaal daarvoor is een trainingspop gemaakt naar zijn beeltenis. “De Cirque du Soleil-versie van mezelf”, grapt de acteur omdat de pop opgeplooid in een koffer past. 

Meer krantenkoppen in België

Duitse minister van Economie roept “autotop” bijeen

De Duitse minister van Economie Robert Habeck heeft voor volgende week maandag een autotop bijeen geroepen waar hij autobouwers, vakbonden en toeleveranciers verwacht. Na verschillende alarmerende berichten de voorbije weken verkeert de Duitse autosector in een crisis.

Lees meer »

Rapper Diddy onder zelfmoordtoezicht geplaatst

Sean ‘Diddy’ Combs is in de gevangenis in New York onder zelfmoordtoezicht geplaatst. Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift People dat het gaat om een preventieve maatregel omdat de rapper erg is geschrokken na zijn arrestatie eerder deze week.

Lees meer »

“Op jacht naar onze eerste zege”: Excelsior Zedelgem gaat zaterdagavond op bezoek bij WS Houthulst

Nadat de eerste twee duels, tegen achtereenvolgens Rumbeke en Bredene A, geen oogst hadden opgeleverd, zaten sommige aanhangers al met de handen in het haar. Fervente supporters herinneren zich nog levendig het afgelopen kampioenschap, dat soms velen degradatiestress bezorgde.
The post “Op jacht naar onze eerste zege”: Excelsior Zedelgem gaat zaterdagavond op bezoek bij WS Houthulst appeared first on

Lees meer »

KIJK. Russische propaganda toont simulatie van kernaanval op Londen

De Russische tv-zender Tsargrad toont een simulatie van een atoomaanval op Londen. De zender is Pro-Poetin en de video lijkt dan ook deel uit te maken van een georkestreerde propagandacampagne. Die moet de Britten doen afzien van hun toestemming aan Oekraïne om Storm Shadow-raketten in te zetten op Russisch grondgebied.

Lees meer »

KIJK. Jitse belandt op spoed na uit de hand gelopen nacht in ‘Kotmadam Sarafian’: “Daarna terug gaan feesten”

Jitse is het grootste feestbeest in ‘Kotmadam Sarafian’, al blijft het niet één groot feest. Hij gaat iets te hard los en belandt na een uit de hand gelopen ruzie op spoed. “Jij hebt gevochten?”, merkt Barbara Sarafian (56) scherpzinnig op. “Niet per se… Een beetje duwen en trekken”, gaat Jitse verder. “Opeens was ik aan het bloeden aan mijn

Lees meer »

Extra tijd voor belastingaangifte na technische problemen

Door technische problemen heeft minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) beslist om uitstel te verlenen voor het indienen van aangiften in de vennootschapsbelasting en aangiften in de personen­belasting met specifieke ­inkomsten. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën.

Lees meer »

Paardenkoersen zetten oktoberkermis op zijn kop in Oostrozebeke

Al meer dan een eeuw zorgt de Oostrozebeekse Harddraversmaatschappij de Mandel voor een uniek paardenspektakel langs de boorden van de Mandel. Voor elke Oostrozebekenaar is een oktoberkermis ondenkbaar zonder herfstcriterium voor beroepsrenners en paardenkoersen, ook ‘het Klein Spel’ genoemd.
The post Paardenkoersen zetten oktoberkermis op zijn kop in Oostrozebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

21 doden bij Israëlisch bombardement op schoolgebouw, ook 13 kinderen omgekomen

Bij een Israëlisch bombardement op een school waarin Palestijnse ontheemden opgevangen werden in de stad Gaza zijn 21 mensen gedood. Het Israëlische leger lanceerde vandaag ook nieuwe aanvallen op doelwitten van de militante Libanese beweging Hezbollah. Op vrijdag voerde het al dodelijke bombardementen uit in Beiroet, waarbij twee belangrijke Hezbollahcommandanten omkwamen, maar ook vele burgers, onder wie kinderen. Volg alle

Lees meer »

Toen hij Vandenhaute in bureau van Fredberg zag, wist Riemer hoe laat het was: reconstructie bij ontslag van enorm aangeslagen RSCA-coach

Net geen twee jaar heeft Brian Riemer het uitgezongen als coach van Anderlecht. Het povere spel van de voorbije weken maakte zijn positie onhoudbaar. Het bestuur geloofde niet dat Riemer de trein weer op de rails zou krijgen. De beslissing viel woensdagavond laat na topoverleg tussen CEO Sports Jesper Fredberg, voorzitter Wouter Vandenhaute en eigenaar Marc Coucke.

Lees meer »