Aron Wade nam nog videoboodschap op voor fans: “W817 zou nooit W817 kunnen zijn zonder jullie”

“Hey, lieve fans van W817, ik wilde jullie toch nog even iets zeggen. Iets dat ik ontzettend belangrijk vind.” Aan het woord is Aron Wade, de acteur die maandag euthanasie pleegde. In een videoboodschap die hij afgelopen zomer opnam, richt hij zich tot zijn trouwste fans, die hem kennen van de populaire Ketnet-reeks. “Ik wil jullie bedanken voor de afgelopen 20 jaar. Want W817 zou nooit W817 kunnen zijn zonder jullie.”

 

Meer krantenkoppen in België

Dodental door noodweer in Centraal-Europa loopt op tot 21

Het noodweer in Centraal- en Oost-Europa is nog niet achter de rug. De situatie in het zwaar getroffen grensgebied tussen Polen en Tsjechië is weliswaar verbeterd, maar stroomafwaarts wordt nu gevreesd voor nieuwe overstromingen. Vooral in Wroclaw (Polen) aan de Oder en in Bratislava (Slovakije) en Boedapest (Hongarije) aan de Donau wordt de adem ingehouden. Inwoners van het Poolse stadje

Lees meer »

Frituur Isabelle verrast klanten met hapjes en drank voor 35ste verjaardag

Op zaterdag 21 september vierde Frituur Isabelle haar 35-jarig jubileum. Zaakvoerder Isabelle Messiaen vierde deze bijzondere mijlpaal samen met de klanten en trakteerde hen op een hapje en een drankje, een keer ’s middags en een keer ’s avonds.
The post Frituur Isabelle verrast klanten met hapjes en drank voor 35ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koppel Sabrina en Tom in de prijzen in Loopcriterium van de Kust: “Voor de sfeer en sociaal contact doen we ook volgend jaar mee”

In Blankenberge had de prijsuitreiking van het voorbije Loopcriterium van de Kust plaats. Sabrina Samaey werd tweede in het eindklassement. Haar partner Tom Blancke liep zich naar een plaats in de top tien.
The post Koppel Sabrina en Tom in de prijzen in Loopcriterium van de Kust: “Voor de sfeer en sociaal contact doen we ook volgend jaar mee”

Lees meer »

Grote Romeinse muntschat gevonden in Nederlands Limburg

In de Nederlandse provincie Limburg is een enorme Romeinse muntschat gevonden. Het gaat om zo’n 3.600 munten en daarmee is het, voor zover bekend, de grootste vondst ooit gedaan in de provincie, meldt de regionale omroep L1. Waar de munten precies gevonden zijn, wil de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed niet bekendmaken.

Lees meer »

Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden

De vader van het jongetje van vier maanden dat maandag overleed door shakenbabysyndroom, blijft aangehouden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen.
The post Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koning Auto ruimt vandaag plaats voor Koning Fiets

In Mechelen heeft koning Filip traditiegetrouw de Autoloze Zondag ingefietst, deze keer samen met zijn jongste dochter, prinses Eléonore. In Brussel en meerdere Belgische steden wordt vandaag een Autoloze of -vrije Zondag gevierd, met tal van activiteiten.

Lees meer »

Italië kondigt code oranje af voor ‘depressie Boris’: “Er kan meer dan 200 mm neerslag vallen in komende dagen”

Nadat depressie Boris Centraal-Europa de afgelopen dagen overspoelde met regen is nu Zuid-Europa aan de beurt. Vooral Italië zet zich schrap voor heel wat neerslag en kondigde code oranje af. Lokaal kan er tot het einde van de week volgens de weermodellen tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog meer. Ook in Italië kan Boris dus nog

Lees meer »

N-VA blijft grootste partij van Vlaanderen, nieuw drama voor Open Vld

Bijna vier maanden na de verkiezingen blijft N-VA de grootste partij van Vlaanderen. Dat blijkt uit de Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM NIEUWS’, ‘RTL’ en ‘Le Soir’. Vlaams Belang veert op. Voor Open Vld is deze peiling een nieuw drama: de partij slikt haar slechtste resultaat ooit en flirt met de kiesdrempel.

Lees meer »

Jagers aangevallen door zestigtal migranten aan Franse Opaalkust: “We zagen ze schreeuwend op ons afkomen met ijzeren staven. Het was verschrikkelijk”

Het parket van Boulogne heeft een onderzoek geopend na de horror die drie eendenjagers hebben meegemaakt in Tardinghen, aan de Franse Opaalkust, afgelopen weekend. Terwijl ze zich in hun jagershut bevonden, in aanwezigheid van een kind van 3 jaar, werden de jagers geconfronteerd met een zeer gewelddadige aanval van een zestigtal migranten. Die waren woest omdat de Franse politie had

Lees meer »

Hockeyclub Koksijde blaast tien kaarsjes uit

Hockeyclub Koksijde, die tien jaar geleden van start ging als HC Sporkin Veurne, mocht eind augustus tien kaarsjes uitblazen. In september vierde de sportclub dit jubileum feestelijk in Het Liefoord 2.0 in Koksijde.
The post Hockeyclub Koksijde blaast tien kaarsjes uit appeared first on KW.be.

Lees meer »