Toekomst nachttrein Brussel-Praag oogt vanaf juni 2025 onzeker

Het lot van de nachttrein Brussel-Praag oogt vanaf juni 2025 onzeker. Door tal van spoorwerkzaamheden die de dienstregeling bemoeilijken, het ingewikkelde dienstregelingsproces in Duitsland en een gebrek aan coördinatie tussen Duitsland en de buurlanden hangen er donkere wolken boven de route.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mohamed Al Fayed door 37 vrouwen beschuldigd van seksueel geweld

In totaal 37 vrouwen beschuldigen de voormalige eigenaar van het Britse warenhuis Harrods, de Egyptenaar Mohamed Al Fayed, van seksueel geweld. Dat hebben hun advocaten vrijdag bekendgemaakt. Ze zijn van plan een civiele zaak aan te spannen tegen het beroemde warenhuis. Al Fayed overleed vorig jaar op 94-jarige leeftijd en was tot 2010 eigenaar van Harrods.

Lees meer »

Dankzij Nathalie werd ongeziene Franse verkrachtingszaak ontdekt: “Ik ben twee jaar niet gaan winkelen met een jurkje aan”

Zonder Nathalie, een jonge mama, was Gisèle misschien nog tientallen keren verkracht geweest. Zij verwittigde de politie nadat was ontdekt dat Dominique Pelicrot onder haar rok aan het filmen was in de supermarkt. Op zijn gsm en laptop vonden speurders massa’s beelden van zijn vrouw die groggy op bed lag terwijl ze telkens door andere mannen werd misbruikt.

Lees meer »

Zulte Waregem tekent tegen Luik voor derde zege op rij

Zulte Waregem heeft zondagnamiddag op de vijfde speeldag in de Challenger Pro League een 3-1-overwinning behaald tegen RFC Luik. Essevee wordt voorlopig tweede in de stand.
The post Zulte Waregem tekent tegen Luik voor derde zege op rij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diamanten geluk voor Jef Roose en Jeannine Olivier

Op 5 september was het 60 jaar geleden dat Jef Roose (88) in het huwelijksbootje stapte met Jeannine Olivier (85). Jef, afkomstig van Hooglede De Geite, en Jeannine, uit Bredene, wonen al vijftien jaar in de Schaakstraat in Loppem. Daarvoor woonden ze in Zedelgem. “Ik was vroeger gewestelijk secretaris bij ACV-Metaal. Een job die ik
The post Diamanten geluk

Lees meer »