Donald Trump is in 2028 geen presidentskandidaat meer

Republikeins presidentskandidaat Donald Trump (78) ziet zichzelf geen presidentskandidaat meer zijn bij de presidentsverkiezingen van 2028. Trump beweert ook dat hij Elon Musk en Robert F. Kennedy Jr. nog geen positie beloofd heeft in een eventuele volgende regering: "Ik maak met niemand deals". 

Meer krantenkoppen in België

Geen PFAS in 1e zelfgenomen grondwaterstaal van volkstuintjes in Waterschei: “Nog altijd wachten op definitieve resultaten van OVAM” 

In een volkstuintje vlak bij het oude terrein van het PLOT, de politie- en brandweerschool in Genk is geen PFAS in het grondwater gemeten. Dat blijkt uit een 1e grondwaterstaal dat Geneeskunde voor het Volk zelf heeft genomen in een tuintje, in afwachting van de resultaten van de Vlaamse afvalstoffenmaatschappij OVAM. Die resultaten zijn er na 2,5 jaar nog altijd

Lees meer »

Philippe Geubels zat ooit dronken in de jury van ‘De slimste mens ter wereld’: “Ik was die opnames vergeten”

Philippe Geubels (43) doet in de podcast ‘Achter de schermen’ een verrassende onthulling: de komiek zat ooit behoorlijk beschonken in de jury van ‘De slimste mens ter wereld’. Op de jaarmarkt in Boechout was hij de opnames van de populaire quiz volledig vergeten. “Ik was dan ook al sinds 10 uur ‘s morgens aan het drinken”, geeft hij toe met

Lees meer »

Werd Bert (57) vermoord in parenclub en gedumpt in Nederland?

Werd de 57-jarige Bert Heijmans uit het Limburgse Maaseik vermoord in een parenclub en werd zijn lijk vervolgens gewikkeld in plastic en gedumpt in Nederland? De speurders waren maandag urenlang in de weer bij Club 7 Sins in Maaseik, maar het luidt op dit moment enkel een onderdeel te zijn van het onderzoek.

Lees meer »

Vrienden en buren van Bert H. (57), die gewikkeld in plastic zeil in eigen auto gevonden werd: “Ik vond die foto van die parenclub op Facebook al vreemd”

Donderdagmiddag verliet Bert H. (57) zijn woning. Twee dagen later werd de vader van twee kinderen 30 kilometer verder dood teruggevonden onder een blauw plastic zeil op de achterbank van zijn eigen wagen. Hoewel een getuige de auto donderdagavond al zag staan, gaf de vijftiger vrijdag nog een teken van leven, toen er een foto van een parenclub op zijn

Lees meer »

Waar halen gemeenten hun geld vandaan? En hoe hoog is de belastingdruk in jouw woonplaats? Wij lichten alles door

Lokaal beleid kost de belastingbetaler jaarlijks miljarden. In de laatste rechte lijn naar de gemeenteraadsverkiezingen kijkt Gazet van Antwerpen in de portemonnee van de Antwerpse steden en gemeenten. Waar halen ze hun inkomsten vandaan? Hoeveel gemeentebelasting betaal je concreet? Waar geven ze hun centen aan uit, en hoeveel subsidies krijgen lokale verenigingen? In dit eerste deel nemen we de inkomsten

Lees meer »

Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag

Politie Oostende maakt zich op voor de tweede editie van de Politiedag. Op zondag 22 september kan het brede publiek verschillende disciplines en de werking van de politie van dichtbij ontdekken.
The post Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onbekend werk van Mozart ontdekt

In Leipzig is nieuw werk ontdekt van de wereldberoemde componist. De twaalf minuten muziek werden ontdekt tijdens onderzoek naar een nieuwe muziekcatalogus over het werk van de componist.

Lees meer »

Hoogste aantal sterren voor koe ‘Everlasting Love’ van Willy en Griet: “We zijn trots op onze wonderkoe”

Apetrots op hun koe. Dat zijn Willy Moutton, zijn vrouw Griet Sierens en hun zoon Bert Moutton uit Torhout. Het dier heet Everlasting Love, is ruim 15 jaar oud en heeft net van de internationale rundveeorganisatie CRV het hoogste aantal sterren gekregen, met name drie. Dat betekent dat ze de titel Sterkoe 3 mag dragen, een onderscheiding die weinig voorkomt.<br

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De wagen wat vaker laten staan, da’s niet altijd een goed idee.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeder en stiefvader lopen tot 15 jaar cel op voor misbruik van jong meisje: “Mama deed mee aan triootjes met bloedeigen kind”

De Mechelse correctionele rechtbank heeft een gewezen koppel uit Westerlo veroordeeld tot respectievelijk vijftien en twaalf jaar cel voor het jarenlange misbruik van de dochter van de vrouw. De eerste feiten van misbruik zouden al op haar zesde gestart zijn en eindigde pas toen het kind 13 jaar was. De moeder deed zelfs mee aan triootjes met haar bloedeigen dochter.

Lees meer »