“Ze lijkt stomdronken”: fans maken zich zorgen om ‘Heroes’-actrice Hayden Panettiere na bizar interview

Hayden Panettiere (35), vooral bekend door haar rol in ‘Heroes’, kreeg van haar fans veel commentaar op haar voorkomen nadat ze een interview heeft gegeven over haar overleden broer aan ‘People’. Zo raakte ze moeilijk uit haar woorden en zag ze er verward uit volgens velen. Panettiere heeft ondertussen gereageerd. “Verdriet ziet er bij iedereen anders uit.” 

Meer krantenkoppen in België

Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig bestaan: “Zullen ons ook de komende jaren met passie inzetten voor onze klanten”

De kledingzaak voor dames en heren Nicky M. aan de Vlamingstraat viert haar 25-jarige bestaan. “Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons met passie ingezet om onze klanten te voorzien van hoogwaardige mode en een mooie winkelervaring”, zegt Nicky Moerman, die de zaak runt met haar partner Frederik Coffyn.
The post Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig

Lees meer »

Vernieuwde winkelwandelgebied werd feestelijk geopend op Grote Kring

“In 1974 werd het winkelwandelgebied geopend, we vieren dus een gouden jubileum in een groen jasje”, zegt burgemeester Vincent Van Quickenborne op 20 september tijdens de feestelijke opening. 850 m² beton maakte plaats voor bomen, planten en speelzones. Met het principe van slow shopping wil de stad het winkelwandelgebied nog aantrekkelijker maken.
The post Vernieuwde winkelwandelgebied werd feestelijk geopend

Lees meer »

Nathalie Van Der Beken vervangt haar man op lijst van LEEF! in Herzele zodat man-vrouwverhouding weer klopt

In Herzele vervangt Nathalie Van Der Beken haar man op de verkiezingslijst van LEEF!. Dat doet ze omdat de man-vrouwverhouding niet meer klopte na een computerfout. Daardoor moest iedereen zijn handtekening opnieuw op papier zetten. Maar 2 vrouwen op de lijst waren in het buitenland, konden niet tekenen, en komen dus toch niet op de lijst. Daardoor was het man-vrouwevenwicht

Lees meer »

Duitse minister van Economie roept “autotop” bijeen

De Duitse minister van Economie Robert Habeck heeft voor volgende week maandag een autotop bijeen geroepen waar hij autobouwers, vakbonden en toeleveranciers verwacht. Na verschillende alarmerende berichten de voorbije weken verkeert de Duitse autosector in een crisis.

Lees meer »

Brandhoek Vlamertinge rouwt om het heengaan van ‘Meester’ Luc Nouwynck

Op dinsdagnamiddag 17 september is Luc Nouwynck in het UZ Gent rustig en gesteund door zijn familie overleden. Luc werd geboren in Poperinge op 19 mei 1958. Hij laat zijn echtgenote Marleen Arnout, zijn kinderen Pieter, Nele en Sander en zijn vijf kleinkinderen Lara, Kaat, Pim, Fien en Daan achter. Luc was jarenlang onderwijzer in de Vrije School De Vlam

Lees meer »

Strijd om erfenis van legendarische Fiat-baas bereikt nieuw dieptepunt: rechter legt beslag op 75 miljoen euro van erfgenamen

Nieuw hoofdstuk in de saga van de ‘Italiaanse Kennedy’s’. De rechtbank heeft beslag gelegd op bijna 75 miljoen euro aan geld en activa van de erfgenamen van Gianni Agnelli, de man die met Fiat een gigantisch zakenimperium opbouwde. Pijnlijk detail: de fraude waarvan de erfgenamen nu verdacht worden, kwam bloot te liggen door de strijd die zij al geruime tijd

Lees meer »

Kledingfabrikanten mogen zelf kiezen of en hoe ze de maat van jouw T-shirt of broek aanduiden

Kledingfabrikanten zijn niet wettelijk verplicht om aan te duiden welke maat een T-shirt of broek precies heeft. Ze mogen zelf bepalen of en hoe ze dat al dan niet doen. Nieuwslezer Chaima Saysay vertelt in de nieuwe aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het Radio2-consumentenprogamma ‘WinWin’, hoe het haar ergert dat kledingmaten zo vaak van elkaar verschillen.

Lees meer »