LIVE TIJDRIT JUNIOREN. Van Kerckhove zit na sterke prestatie comfortabel in ‘hot seat’, straks is het aan Schoofs

Na de gouden tijdrit van Remco Evenepoel staat vandaag ook de tijdrit van de junioren mannen op het programma. Matisse Van Kerckhove zette een eerste richttijd neer en zit in de ‘hot seat’. Straks is het ook nog aan Jasper Schoofs, die op het EK nog voor een zilveren medaille zorgde. Lukt dat ook op het wereldkampioenschap in Zürich? 

Meer krantenkoppen in België

Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A)

De festiviteiten rond het honderdjarig bestaan hebben Dosko Sint-Kruis allicht een boost gegeven. In de competitie werd nog niet verloren en alle kernleden blaken van vertrouwen. Nu wacht de derby op bezoek bij Daring Brugge, dat nog geen enkel punt sprokkelde.
The post Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zware regenval zet straten blank in Cannes

Maandagochtend is de regio rond Cannes in Zuid-Frankrijk getroffen door zware regenval. Verschillende straten in de stad liepen onder water en op beelden is te zien hoe auto’s meegesleept worden met de stroom. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »

Oeps, plots twee kandidaten minder door computerfout: vakantie kost Suzan De Wilde en Michelle Van Impe plekje op kieslijst

De roodgroene lijst LEEF! verliest twee kandidaten na een computerfout. Bij het digitaal invoeren van de lijst werd op een verkeerde knop geduwd. Daardoor moesten alle kandidaten opnieuw gaan tekenen op papier. Twee jonge vrouwelijke kandidaten die op dat moment in het buitenland verbleven, konden dat niet. De partij trekt nu met 23 kandidaten naar de verkiezingen.

Lees meer »

Diamant voor Herman en Lutgarde in Ooigem

Herman Vanderheeren en Lutgarde Deplancke uit de Voetweg in Ooigem werden ontvangen in het gemeentehuis van Wielsbeke. Zestig jaar geleden beloofden ze elkaar eeuwige trouw, wat hen vandaag een diamanten huwelijksjubileum oplevert.
The post Diamant voor Herman en Lutgarde in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man op golfbaan van Trump schreef briefje over moordpoging op ex-president: “Ik heb gefaald. Het is aan jullie om het af te maken”

De Amerikaanse man die bij de golfbaan van oud-president Donald Trump werd opgepakt met een geweer, heeft een briefje geschreven waarin hij bevestigt dat dit “een moordpoging” op Trump was. Dat meldt CNN. “Maar ik heb gefaald”, staat in de brief, die ook anderen oproept om de Republikeinse presidentskandidaat te doden. “Het is nu aan jullie om het af te

Lees meer »

Bouwers gezonken luxejacht Bayesian eisen 222 miljoen euro schadevergoeding

De bouwers van het in augustus bij Sicilië gezonken luxejacht de Bayesian willen van de eigenares en van bemanningsleden en exploitanten van het vaartuig een grote schadevergoeding omdat ze de goede naam van de bouwers zouden hebben aangetast. The Italian Sea Group van de ondernemer Giovanni Costantino eist 222 miljoen euro voor geleden reputatieschade, meldt de Giornale di Sicilia.

Lees meer »