Honderden staatsbonbeleggers zien centen met drie weken vertraging terug

10:28 Met bijna drie weken vertraging zullen 778 Belgen dinsdag het geld terugzien dat ze vorig jaar in de fiscaal vriendelijke staatsbon hadden belegd. 

Meer krantenkoppen in België

“Zijn telefoontjes bezorgen mij nachtmerries”: landbouwer die beide dochtertjes vermoordde, riskeert jaar cel voor stalking ex

Hij schreef haar brieven, belde haar zes keer op en schakelde zelfs een medegedetineerde in om haar te contacteren. Toch ontkent aardappelboer Chris Vanhaverbeke (46), die zijn beide dochters vermoordde, dat hij zijn ex vanuit de gevangenis wou pesten. “Hij wou enkel sorry zeggen”, stelde zijn advocaat. Mama Astrid G. (38) was aanwezig en las opnieuw een emotionele brief voor.

Lees meer »

Expert inlichtingendiensten over operatie van Israëlische Mossad: “Ze tillen elektronische oorlogsvoering tot een ongezien hoog niveau”

Explosies van biepers en walkietalkies leverden in Libanon al 37 doden op. Het was de Israëlische geheime dienst Mossad die zorgde voor dit staaltje technologische oorlogsvoering, meent ook expert inlichtingendiensten Kenneth Lasoen (UAntwerpen). “Die zijn overal actief, ook in ons land. Alle middelen zijn volgens hen gerechtvaardigd om het Joodse volk te beschermen.” Vergeet James Bond en wat je al

Lees meer »

Noodgeval

Rustig vraagt de stem die door de intercom van de trein galmt of er een dokter of medisch personeel aanwezig is. En zo ja, of deze hulpverleners zich dan naar de tweede wagon willen begeven. Ik zit in het zesde rijtuig, ver weg van de crisis, maar in de lichte trilling van de omroepstem voel ik vage paniek doorschemeren.

Lees meer »

“Stiekem hoop ik op een kans bij een continentale ploeg”: Jordy Decottignies opgelucht na eerste zege

Jordy Decottignies (22) is afgestudeerd en boekte zijn eerste overwinning van het seizoen. Als bachelor elektromechanica gaat hij op zoek naar een job. Tenzij de laatstejaarsbelofte straks een kans krijgt op continentaal niveau.
The post “Stiekem hoop ik op een kans bij een continentale ploeg”: Jordy Decottignies opgelucht na eerste zege appeared first on KW.be.

Lees meer »