Hevige onweersbuien zetten straten van Cannes blank

De Zuid-Franse stad Cannes werd maandagochtend getroffen door een hevige onweersbui die gepaard ging met een grote stortvloed aan regen. Het stadsbestuur meldt op sociale media dat meerdere wegen afgesloten zijn voor verkeer. 

Meer krantenkoppen in België

Rapper Diddy onder zelfmoordtoezicht geplaatst

Sean ‘Diddy’ Combs is in de gevangenis in New York onder zelfmoordtoezicht geplaatst. Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift People dat het gaat om een preventieve maatregel omdat de rapper erg is geschrokken na zijn arrestatie eerder deze week.

Lees meer »

Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek

Na vorig jaar Tien Om Te Zien eenmalig terug naar Blankenberge te halen, bracht Residentie Huis aan Zee nu zijn eigen versie van De Droomfabriek. De bewoners konden via een gele briefkaart hun dromen doorgeven.
The post Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geschorste procureurs nog drie maanden langer aan de kant geschoven

West-Vlaams procureur Filiep Jodts verlengt de schorsing van twee van zijn substituut-procureurs met drie maanden. Voormalig afdelingshoofd Y.S. van het Brugse parket en zijn Ieperse evenknie J.L. werden in maart geschorst in de nasleep van de affaire rond de fraude met de examenvragen bij de Hoge Raad voor de Justitie. Het gerechtelijk onderzoek naar die fraude loopt ondertussen volop.

Lees meer »

“Het voelt een beetje alsof we op vakantie zijn”: Bert Van Wanseele (62) bottelt binnenkort eerste wijnflessen

Langs de Wakkensesteenweg in Tielt vind je Wijngoed Hoenderveld, het wijndomein van Bert Van Wanseele en zijn echtgenote Hilde Maes. Bert en Hilde vonden in het verbouwen van hun eigen wijnen een nieuwe passie.
The post “Het voelt een beetje alsof we op vakantie zijn”: Bert Van Wanseele (62) bottelt binnenkort eerste wijnflessen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik was een dun en lelijk kind, tot er plots iets veranderde”: filmster Sophia Loren vierde 90ste verjaardag

Sophia Loren maakte meer dan honderd films en als het aan de Italiaanse actrice zelf ligt, blijft het daar niet bij. Maar eerst vierde ze een belangrijke verjaardag: op 20 september blies ze liefst negentig kaarsjes uit. Een ideaal moment voor ‘Primo’ om op haar leven terug te blikken: van haar armtierige jeugd tot haar onwettige huwelijk. “Na haar tweede

Lees meer »

Zonnebeke gaat voor label ‘Warme Gemeente’

Zonnebeke wil een warme gemeente zijn, op zoveel mogelijk vlakken. In oktober worden jaarlijks de thema’s geestelijke gezondheid en kankerbestrijding aangekaart.
The post Zonnebeke gaat voor label ‘Warme Gemeente’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een kosmische structuur zo groot als 140 Melkwegen, dat is onvoorstelbaar”: Nooit eerder spuwde superzwaar zwart gat zo’n gigantische stralen uit

Diep in de kosmos hebben astronomen de grootste straalstromen ooit waargenomen, afkomstig uit een ‘superzwaar zwart gat’. Ze zijn liefst 140 keer groter dan onze Melkweg en dat slaat wetenschappers met verstomming, want ze dachten dat zoiets fysisch onmogelijk was? Tot nu, dus. Wat hebben ze precies ontdekt? Hoe hebben ze dat gedaan? En wat maakt dit zo uitzonderlijk? HLN-wetenschapsexpert

Lees meer »

Diamant voor Cécile Willems en Victor Decoster

Op 3 september 1964 stapten Victor Decoster en Cécile Willems in het huwelijksbootje. Ze vierden vorige week hun diamanten bruiloft. Het koppel heeft twee kinderen, Christiane en Danny, die op hun beurt elk twee kinderen hebben. Iedereen woont nog in Knokke-Heist. Ze leerden elkaar kennen via de duivensport. Cécile werkte een tiental jaar bij Kantoor Janssens
The post Diamant

Lees meer »

Hezbollah-leider Nasrallah reageert na aanvallen met communicatietoestellen: “Ongeziene klap voor Hezbollah, maar krijgt ons niet klein”

"Israël heeft alle rode lijnen overschreden". Dat heeft Hassan Nasrallah, de leider van Hezbollah, gezegd in een televisietoespraak waarin hij reageerde op de aanvallen met ontploffende communicatietoestellen in Libanon. Nasrallah noemde de aanvallen "een ongeziene klap, maar die krijgt Hezbollah niet klein". Tijdens de toespraak vonden nieuwe luchtaanvallen plaats op de grens tussen Israël en Libanon.

Lees meer »