Grootste Australische supermarkten beschuldigd van klantenbedrog

Coles en Woolworths, de twee grootste supermarkten van Australië met een marktaandeel van samen meer dan 50 procent, worden er door de concurrentieautoriteit van beschuldigd hun klanten te hebben misleid. Ze worden voor de rechter gedaagd.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook hulpdiensten kunnen nu – dankzij slimme verkeerslichten – snel over de vernieuwde Centrumbrug

De Centrumbrug is sinds gisteren nu echt volledig open, ook het systeem dat toelaat dat de hulpdiensten via slimme verkeerslichten voorrang krijgen, is in werking. De betonnen bakken die ter hoogte van de Ketelstraat op de Korenmarkt stonden zijn we genomen. De hulpdiensten kunnen dus vanuit het verlengde van de Nieuwstraat straks vlot over de brug rijden om snel op

Lees meer »

Slachtoffers van misbruik in de Kerk bereiden “discrete” ontmoeting met paus voor: “Slachtoffers worden weer in hun oude rol geduwd”

De vijftien geselecteerde slachtoffers van misbruik in de Kerk hebben zaterdag samengezeten in Brussel met een vertegenwoordiging van de bisschoppen om de details van hun ontmoeting met de paus te bespreken. De ontmoeting van een uur zou vrijdagnamiddag “in alle discretie” plaatsvinden. Waar dat precies gebeurt, is niet bekend.

Lees meer »

Christine trof haar zoon (14) met downsyndroom zonder kleren aan op school: “Cedric zat in het gras. Volledig naakt. Geen kousen, geen pamper”

Christin Van Den Steen uit Aalst trekt aan de alarmbel: er is dringend nood aan meer aangepaste opvangmogelijkheden voor kinderen met een beperking. Toen ze haar 14-jarige zoon op de naschoolse opvang ging oppikken, vond ze haar kind helemaal naakt op een afgesloten stuk weide van de school. Cedric, een jongen met het downsyndroom, doet regelmatig zijn kleren uit. “Maar

Lees meer »

“Ze vertelde vrienden dat ze maîtresse van Dave Grohl was”: is pornoproducente de moeder van zijn buitenechtelijk kind?

Er hangt nog steeds veel mysterie rond het buitenechtelijk kind van Dave Grohl (55). De Foo Fighters-frontman gaf vorige week op sociale media toe dat hij zijn vrouw Jordyn Blum ontrouw is geweest en hij een dochter heeft verwekt bij een andere vrouw. ‘Daily Mail’ kwam via betrouwbare bronnen ter ore dat Grohl vijftien jaar lang een intense affaire zou

Lees meer »

Vriendschap primeert bij Athletic

Athletic Kortrijk maakte drie weken geleden zijn debuut in vierde provinciale E. De Kortrijkzanen deden het met stijl, gingen met 0-1 winnen op Pittem. In de volgende wedstrijden tegen Jong Vijve en vorige speeldag Ruiselede moest de jongste Kortrijkse boreling telkens het onderspit delven.
The post Vriendschap primeert bij Athletic appeared first on KW.be.

Lees meer »