EXCLUSIEF. Onze vrouw was op het feest van Jorina & Jidse: “Om het dansfeest te redden trok het koppel meteen aan hetzelfde zeel”

Op een doodgewone dinsdag in juni was onze vrouw één van de 50 gasten op het huwelijk van Jorina en Jidse uit ‘Blind getrouwd’. Drie maanden later onthult ze hoe het er achter de schermen aan toe ging. Een dag vol liefde, camera’s, ontboezemingen in het kleinste kamertje en een koppel dat niet over zich heen liet lopen. “Toen het dansfeest in gevaar kwam, grepen ze in.” 

Meer krantenkoppen in België

Dorianne Aussems verandert van tactiek in ‘De verraders’: vindt ze bondgenoten om Lotte te ontmaskeren?

Dorianne Aussems (31) wantrouwt goede vriendin Lotte Vanwezemael (32) al vanaf dag één in ‘De verraders’. Initieel hield de MNM-stem dat geheim voor de rest van de groep, al komt daar zondagavond verandering in. Na de verbanning van Sofie Dumont (50) vindt Dorianne dat het tijd is voor actie. Ze zoekt steun bij andere bondgenoten om haar slag te slaan

Lees meer »

Mohamed Al Fayed door 37 vrouwen beschuldigd van seksueel geweld

In totaal 37 vrouwen beschuldigen de voormalige eigenaar van het Britse warenhuis Harrods, de Egyptenaar Mohamed Al Fayed, van seksueel geweld. Dat hebben hun advocaten vrijdag bekendgemaakt. Ze zijn van plan een civiele zaak aan te spannen tegen het beroemde warenhuis. Al Fayed overleed vorig jaar op 94-jarige leeftijd en was tot 2010 eigenaar van Harrods.

Lees meer »

De ontvoering van nazikopstuk Adolf Eichmann, een gestolen MIG en België misleid: ook dit waren opmerkelijke operaties van de Mossad

De aanslagen met biepers en walkietalkies in Libanon zijn nog niet opgeëist, maar volgens analisten lijkt het erop dat ze het werk zijn van de Israëlische inlichtingendienst Mossad. Ook de Amerikaanse en Libanese inlichtingendiensten vermoeden dat de Mossad er in elk geval bij betrokken was. Die heeft in het verleden al vaker opmerkelijke operaties uitgevoerd. We pikken er enkele uit.

Lees meer »

Helft meer meldingen online beleggingsfraude

In de eerste zes maanden van het jaar heeft de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) al bijna de helft meer meldingen ontvangen van online beleggingsfraude dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de financiële waakhond.

Lees meer »

Marie (38) uit Vichte kroont zich tot allereerste kampioen Buikskieten: “Het richten van de ballen zat mee, in combinatie met een vleugje geluk”

Het eerste kampioenschap Buikskieten is een feit. Het is Marie Byttebier (38) uit Vichte die zich tot Buikskieter 2024 liet kronen tijdens de spannende finale. “De finesse waarmee Marie schoot, overtrof het talent van het deelnemersveld dat uitgesproken meer mannelijke Buikskieters telde”, stelt commentator-organisator Renaat Vandevelde (50). “Zeven mannen heeft ze erop gelegd! Haar kracht en souplesse – met een

Lees meer »

Italië roept noodtoestand uit voor twee overstroomde regio’s

Na dagenlange regenval in het noorden van het land heeft Italië de noodtoestand afgekondigd voor twee regio’s die geteisterd worden door overstromingen. De regering van premier Giorgia Meloni stelde de regio’s Emilia-Romagna en Marken ook 20 miljoen euro directe steun ter beschikking. Door de regen staan er al vele straten onder water.

Lees meer »

Na week afwezigheid verschijnt hoofdbeschuldigde in Franse verkrachtingszaak morgen opnieuw voor rechtbank

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidsproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Sociaal Huis krijgt donatie van ruim 600 schoolartikelen

Het Sociaal Huis van Dentergem heeft ruim zeshonderd schoolartikelen gedoneerd gekregen. “De schenking is mee mogelijk gemaakt door de persoonlijke contacten van gemeenteraadslid Philippe Wyffels”, zegt voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst Bart De Keukeleire (Eendracht). “Het is niet de eerste keer dat hij hierin slaagt. We zijn hem daar dankbaar voor,
The post Sociaal Huis

Lees meer »

Hoe Vlaams Belang de Vlaamse formatie onder druk zet

Met de N-VA die hoge toppen scheert (26,7%) en het opverende Vlaams Belang (23,2%), hebben de Vlaams-nationalisten in De Grote Peiling zowaar de meerderheid van de zetels te pakken. Het zet de centrumpartijen onder druk om een Vlaams bestuursakkoord ineen te timmeren vóór de verkiezingen op 13 oktober. Daarna krijgt Vlaams Belang een belangrijke troef in handen. Dit staat op

Lees meer »