Ook Noor Knutsen op het lijstje van CEO Sports Fredberg, nieuwe coach Anderlecht komt wellicht pas na interlandbreak

Anderlecht wil z’n tijd nemen in de zoektocht naar een nieuwe coach. De kans is reëel dat David Hubert tot de volgende interlandbreak interim-coach blijft. Op het lijstje van Jesper Fredberg staat ook de naam van de Noor Kjetil Knutsen. In eigen land al zes jaar aan de slag bij Bodo/Glimt. 

Meer krantenkoppen in België

Duitse grenscontroles verliepen “zonder incidenten” in eerste week

De eerste dagen van de Duitse grenscontroles aan de grensovergangen met Frankrijk, Luxemburg en België zijn volgens de federale politie in deelstaten Rijnland-Palts en Saarland zonder grote incidenten verlopen. “We hebben arrestaties verricht die de controles rechtvaardigen”, zei een woordvoerder van de federale politie in Trier, de stad in Rijnland-Palts.

Lees meer »

Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek

Pro Nieuwpoort, met lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Nicolas Vermote, heeft vandaag samen met Stijn Deschilder een ambitieus voorstel gelanceerd om de stad een belangrijke stap voorwaarts te laten zetten in de strijd tegen de klimaatverandering.
The post Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters

Op maandag 7 oktober organiseert Unizo Heuvelland-Mesen een debat met alle kandidaat-burgemeesters van de gemeente Heuvelland. Dit debat, gemodereerd door journalist Lieven Verstraete, biedt een unieke gelegenheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met de kandidaat-burgemeesters over de thema’s die Heuvelland als gemeenschap raken.
The post Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Sint in de Piste’ is dit jaar wél op nieuwe locatie in Sint-Niklaas

Naar jaarlijkse gewoonte trekken de Sint en zijn Pieten tijdens hun doortocht door het land langs zijn thuisstad, Sint-Niklaas. Dat doen ze niet onopvallend, want ook dit jaar nodigt de goedheiligman alle kinderen en hun ouders uit voor een bijzondere show. Gedurende twee weekends – zaterdag 23 en zondag 24 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december – is

Lees meer »

“Dokters worden beschermd, en gaan uiteindelijk vrijuit. Dat kunnen we niet laten gebeuren”: Lindsey (25) in beroep tegen vrijspraak van gynaecologe na dood van dochtertje

Amper zeven dagen hebben ouders Lindsey en Mike hun dochtertje Ryvana bij zich mogen hebben. Het jonge meisje overleed een week na haar geboorte, nadat er kostbare tijd verloren ging tijdens de bevalling. Na een juridische strijd van zeven jaar werd de vroedvrouw gedeeltelijk schuldig bevonden. De gynaecologe ging wel vrijuit. Een te lichte straf voor de ouders, die beroep

Lees meer »

Testvaarten aan loskade in de Lovaart in Veurne

Dinsdag kwam er voor het eerst een binnenschip aanmeren aan de loskade in de Lovaart in Veurne. Er werd een testvaart uitgevoerd met een lading zand voor de betoncentrale De Brabandere.
The post Testvaarten aan loskade in de Lovaart in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters te slim af, parket waarschuwt: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van ‘bankmedewerkers’ die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien, waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel in

Lees meer »

Spanje vraagt meer persoonlijke informatie van toeristen: hoe zit dat precies?

Wie naar Spanje reist, zal vanaf 1 oktober heel wat extra persoonlijke informatie moeten delen. Hotels, campings en autoverhuurders zullen gegevens als de bankrekening, telefoonnummers en exacte woonplaats van hun klanten moeten doorgeven aan de Spaanse overheid. Welke informatie moet je exact delen als toerist en waarom zijn die nieuwe eisen ingevoerd? Een overzicht voor iedereen die naar Spanje trekt.

Lees meer »