Ook Noor Knutsen op het lijstje van Fredberg, nieuwe coach Anderlecht komt wellicht pas na interlandbreak

Anderlecht wil z’n tijd nemen in de zoektocht naar een nieuwe coach. De kans is reëel dat David Hubert tot de volgende interlandbreak interim-coach blijft. Op het lijstje van Jesper Fredberg staat ook de naam van de Noor Kjetil Knutsen. In eigen land al zes jaar aan de slag bij Bodo/Glimt. 

Meer krantenkoppen in België

Deze jongeren zoeken als student hun weg in Nederland: “Dat ‘hospiteren’ in een Nederlands studentenhuis is écht niet leuk”

Het academiejaar van de hogescholen is deze week begonnen. In Nederland zijn de studenten al weken bezig. Wij zochten Belgische jongeren op die ervoor kozen in Nederland hun studie te volgen. Ze kunnen haarfijn uitleggen wat ‘hospiteren’ is, kennen nu ook de Nederlandse biermerken of zijn om een heel specifieke reden al bijna van het fietspad gereden.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aangeklaagd voor sekshandel en afpersing: “Vrouwelijke slachtoffers kregen infusen om te bekomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »

Doelman Miguel De Block (KFC Heist A – 2A) hoopt op deugddoende zege: “Zitten in het hoekje van de slagen”

De competitie startte niet onaardig voor de jongens van coach Geert Versavel. Een puntendeling tegen Eendracht Hooglede deed het beste verhopen. Daarna werd de kustformatie met de neus op de feiten gedrukt: twee opeenvolgende verplaatsingen, naar Meulebeke en Ruddervoorde, leverden nul punten op, gepaard gaand met zeven tegentreffers.
The post Doelman Miguel De Block (KFC Heist A – 2A)

Lees meer »

Geschorste burgemeester van Moorslede mag niet deelnemen aan verkiezingen

Ward Vergote, de wegens belangenneming geschorste burgemeester van Moorslede, mag bij de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober niet op de lijst staan. Dat heeft het gemeentelijk hoofdbureau beslist. Vergote werd in december vorig jaar veroordeeld wegens belangenneming en voldoet daardoor niet meer aan de voorwaarden om zich verkiesbaar te stellen.
The post Geschorste burgemeester van Moorslede mag niet deelnemen aan

Lees meer »