Brusselse korpschef over het pausbezoek: “Dit wordt de grootste beveiligingsoperatie van het jaar”

Het pausbezoek beveiligen wordt de grootste operatie van het jaar voor de Brusselse politie. Helikopters, anti-drone wapens en explosievenhonden waken mee over de Heilige Vader.

 

Meer krantenkoppen in België

Win een interieurcheque van €1.000

Nood aan nieuwe meubels? Of zin om je huis te decoreren met nieuwe items? Doe dan snel onze woonquiz en maak kans op een interieurcheque van Gaverzicht ter waarde van €1.000. Onze redactie stelde een quiz samen aan de hand van de artikels in de KW Vastgoedgidspecial van 19 september. Bekijk de vragen online, zoek …
The post Win

Lees meer »

Hele jaar door leuke activiteiten bij de KLJ

Wie geboren is in 2009 of eerder, is welkom bij de KLJ. “Wie op vrijdagavond of in het weekend niets te doen heeft en op zoek is naar een leuke tijd, en daarbij vrienden wil maken voor het leven, kan hiervoor terecht bij de KLJ”, zegt Mathis Merlevede, groepsleider van de KLJ. Hun lokaal bevindt
The post Hele jaar

Lees meer »

VTM luistert naar smeekbede van (ook beroemde) fans: ‘De Pfaffs’ keren terug op tv

Dat ‘De Pfaffs’ niet langer volledig beschikbaar waren op VTM GO, zorgde online voor flink wat ophef. Begin deze zomer verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, wat tot grote teleurstelling van de fans leidde. Deze teleurstelling is VTM niet ontgaan, en daarom komen ze nu met een tegemoetkoming: ‘De Pfaffs’ worden vanaf 30 september opnieuw uitgezonden op VTM2.

Lees meer »

Klaar voor volgende hoofdstuk: Amerikaan Robbie Beran (24) vindt bij Kortrijk Spurs gemotiveerd team

Voor Robbie Beran is het zijn eerste jaar als beroepsspeler in Europa. Vijf jaar in de NCAA heeft hem laten evolueren naar een speler met een interessant profiel: groter dan een dubbele meter, een goed driepuntshot en een aardige defensieve werkkracht.
The post Klaar voor volgende hoofdstuk: Amerikaan Robbie Beran (24) vindt bij Kortrijk Spurs gemotiveerd team appeared first

Lees meer »

Acteur Aron Wade (54) neemt afscheid van het leven met euthanasie voor ondraaglijk psychisch lijden: “Ik vertrek met een glimlach uit mijn bestaan”

Hij speelde de pannen van het dak in het theater en veroverde menig hart met iconische televisierollen als Akke in W817 en Koentje in De kotmadam. Zelf vocht acteur Aron Wade (54) bijna heel zijn leven tegen angst en depressie. Dankzij een aanvraag tot euthanasie voor ondraaglijk psychisch lijden, zette Aron vandaag een punt achter zijn bestaan. “Het lijden is

Lees meer »

Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig bestaan: “Zullen ons ook de komende jaren met passie inzetten voor onze klanten”

De kledingzaak voor dames en heren Nicky M. aan de Vlamingstraat viert haar 25-jarige bestaan. “Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons met passie ingezet om onze klanten te voorzien van hoogwaardige mode en een mooie winkelervaring”, zegt Nicky Moerman, die de zaak runt met haar partner Frederik Coffyn.
The post Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig

Lees meer »

T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen Dadizele”

Dosko Beveren is na het onfortuinlijke verlies tegen Keiem het seizoen gestart met een zes op negen. Zaterdag wacht met de verplaatsing naar titelkandidaat FC Dadizele Sport de eerste grote test voor nieuwe coach Karel Tanghe en zijn spelersgroep.
The post T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aangeklaagd voor sekshandel en afpersing: “Vrouwelijke slachtoffers kregen infusen om te bekomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »

Italië roept noodtoestand uit voor twee overstroomde regio’s

Na dagenlange regenval in het noorden van het land heeft Italië de noodtoestand afgekondigd voor twee regio’s die geteisterd worden door overstromingen. De regering van premier Giorgia Meloni stelde de regio’s Emilia-Romagna en Marken ook 20 miljoen euro directe steun ter beschikking. Door de regen staan er al vele straten onder water.

Lees meer »