RB Leipzig bijt tanden stuk op Sankt Pauli, dat eerste punt van het seizoen pakt

RB Leipzig is zondag op de vierde speeldag in de Bundesliga niet verder gekomen dan een scoreloos gelijkspel op bezoek bij Sankt Pauli. Voor de promovendus is het zijn eerste punt van het seizoen. Invallers Vermeeren en Openda mochten een halfuurtje meedoen. 

Meer krantenkoppen in België

Rita Dewulf uitgeroepen tot ereschepen van Torhout

Tijdens de Torhoutse gemeenteraadszitting van maandagavond werd gewezen CD&V-schepen Rita Dewulf uit de Makeveldmolenstraat uitgeroepen tot ereschepen van de stad.
The post Rita Dewulf uitgeroepen tot ereschepen van Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE (21u). Nemen Courtois en co goede start tegen Stuttgart? En wie haalt het in Duivels duel tussen Debast en Meunier?

Om 21 uur trapt ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne op gang. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Op hetzelfde tijdstip staan Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »

FBI waarschuwt: “Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »

Anderlecht al zeker zonder linksachter Augustinsson tegen Charleroi

Na de 1 op 9 voor Anderlecht en het verlies dinsdagavond tegen RC Genk (0-2) staan paars-wit en Brian Riemer onder zware druk. Winnen tegen Charleroi is een must, maar de Zebra’s zijn met 12 op 21 niet slecht aan het seizoen begonnen en staan zelfs derde. Kan Anderlecht de rug rechten of wordt het helemaal warm onder de voeten

Lees meer »

Bistro ’t Zeezotje wint voor tweede jaar op rij plateaukoers: “Het moeilijkste was de mensen ontwijken op straat”

Afgelopen weekend werd aan het Vissersplein in Oostende de derde editie van de Oostendse Plateaukoers gehouden. Zaterdag waren de kwalificatierondes, de tien beste tijden waren goed voor een finaleplaatsje op zondagnamiddag.
The post Bistro ’t Zeezotje wint voor tweede jaar op rij plateaukoers: “Het moeilijkste was de mensen ontwijken op straat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sint-Bernarduscollege heeft de wind in de zeilen: “De groei is de verdienste van ons volledig team”

Sinds de komst van directeur Geert Barbry, ruim twee jaar geleden, waait er een frisse wind door het Sint-Bernarduscollege in Nieuwpoort. Het college onderging onder zijn leiding een opmerkelijke transformatie. Waar er op 1 september 2022 nog 232 leerlingen de weg naar het college vonden, waren er dit schooljaar maar liefst 330, onder wie bijna 100 eerstejaars. Dit is een

Lees meer »