Cercle geklopt door KV Mechelen met 2-0 en blijft onderaan bengelen

KV Mechelen heeft zondag op de achtste speeldag van de Jupiler Pro League in het AFAS Stadion met 2-0 gewonnen van Cercle Brugge. Door de zege springt KVM naar de tiende plaats in het klassement met elf punten, Cercle blijft met vier punten onderaan bengelen en houdt enkel hekkensluiter Beerschot achter zich.

In een flauwe openingsfase toonden de Mechelaars het meeste initiatief, zonder grote kansen te creëren. Daam Foulon (31.) bracht de thuisploeg op voorsprong met een rake kopbal, maar kwam daarbij wel in botsing met doelman Warleson. Hij was groggy en moest op een draagberrie afgevoerd worden. Cercle maakte in de eerste helft niets klaar en schoot geen enkele keer op doel.

Na de thee kwam de Vereniging meer opzetten en kreeg het ook enkele mogelijkheden via Kevin Denkey, invaller Kazeem Olaigbe en Hannes Van der Bruggen. De aanvalsgolf van de bezoekers viel echter snel stil, en het was de thuisploeg dat in het slot zijn voorsprong nog kon uitdiepen. Bas Van den Eynden (86.) kreeg de bal voor zijn voeten in de zestien en liet Warleson kansloos, de 3-0 van Lion Lauberbach werd in het slot nog afgekeurd vanwege nipt buitenspel.

The post Cercle geklopt door KV Mechelen met 2-0 en blijft onderaan bengelen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Cercle geklopt door KV Mechelen met 2-0 en blijft onderaan bengelen

KV Mechelen heeft zondag op de achtste speeldag van de Jupiler Pro League in het AFAS Stadion met 2-0 gewonnen van Cercle Brugge. Door de zege springt KVM naar de tiende plaats in het klassement met elf punten, Cercle blijft met vier punten onderaan bengelen en houdt enkel hekkensluiter Beerschot achter zich.
The post Cercle geklopt door KV Mechelen

Lees meer »

Hezbollah-leider Nasrallah reageert na aanvallen met communicatietoestellen: “Ongeziene klap voor Hezbollah, maar krijgt ons niet klein”

"Israël heeft alle rode lijnen overschreden". Dat heeft Hassan Nasrallah, de leider van Hezbollah, gezegd in een televisietoespraak waarin hij reageerde op de aanvallen met ontploffende communicatietoestellen in Libanon. Nasrallah noemde de aanvallen "een ongeziene klap, maar die krijgt Hezbollah niet klein". Tijdens de toespraak vonden nieuwe luchtaanvallen plaats op de grens tussen Israël en Libanon.

Lees meer »

Eurostar dreigt ermee Nederland te verlaten

De uitbater van hogesnelheidstreinen Eurostar dreigt ermee in 2025 geen treinen meer te laten rijden op Nederlandse bodem. “Zonder toegang tot noodzakelijke infrastructuur worden de verbindingen met Londen en Parijs opgeschort”, zegt Eurostar-topvrouw Gwendoline Cazenave in een opiniestuk in de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad.

Lees meer »

Oud Radio Rolariusmedewerkers richten productiehuis op

Tijdens de uitzendingen van Radio Vandewalle in juli kwam ook Radio Rolarius weer een dagje in de ether. Dat lokte zoveel reacties uit dat de medewerkers en deejays van toen nu een productiehuis oprichten. “Het moet een online te raadplegen audio-archief worden.”
The post Oud Radio Rolariusmedewerkers richten productiehuis op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zondagsmissen in Brussel geschrapt tijdens pausbezoek

De Brusselse parochies hebben gezamenlijk besloten om op 29 september hun zondagsmis te schrappen, zodat alle aandacht naar de pauselijke misviering kan gaan. Die begint om 09.00 uur in het Koning Boudewijnstadion. Gelovigen krijgen overigens zowel zaterdag als zondag de kans paus Franciscus te begroeten.

Lees meer »

Gisèle Pelicot ontstemd over insinuaties van medeplichtigheid bij verkrachtingen: “Ik voel me behandeld als een al­co­holi­cus”

Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht, heeft woensdag op het proces tegen haar man en vijftig anderen fel uitgehaald naar insinuaties van de advocaten van verschillende beschuldigden omtrent een eventuele medeplichtigheid bij haar verkrachtingen. “Sinds ik in deze zaal aangekomen ben, voel ik me vernederd. Men behandelt me

Lees meer »

Harelbeke bestrijdt overlast op Broekplein met identiteitscontroles

In Harelbeke zal de politie de indentiteit mogen controleren van wie op het Broekplein komt. Sinds deze zomer al zijn daar veel klachten van overlast, vooral door groepjes jongeren. De controles moeten de politie toelaten om snel en gericht in te grijpen. Ook op de Markt, het Stadspark en andere plekken waar overlast is, mag de politie controles uitvoeren.

Lees meer »

LIVESTREAM ZELZATE-OUDENAARDE. Wie wint topaffiche in 2de Afdeling A?

In 2de Afdeling A serveren we deze namiddag een veelbelovende affiche, met Zelzate dat Oudenaarde ontvangt. Respectievelijk de derde en vijfde in de stand met allebei zes punten. De match wordt om 15 uur afgetrapt en HLN-abonnees kunnen ze op deze pagina LIVE bekijken! Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar verandering in brengen.

Lees meer »