LIVE ST. PAULI – RB LEIPZIG. Geen Belgen in de basis: Openda en Vermeeren starten op de bank tegen hekkensluiter

Op de vierde speeldag gaat RB Leipzig op zoek naar zijn derde zege in de Bundesliga, waar Sankt-Pauli samen met Bochum en Holstein Keil nog puntenloos is. Geeft Loïs Openda opnieuw blijk van zijn torinstinct en krijgt Arthur Vermeeren, zoals donderdagavond bij Atlético Madrid in de Champions League, opnieuw minuten van bij de aftrap? Leipzig telt 7 op 9 en is samen met Dortmund de eerste achtervolger op het nog perfecte Bayern. 

Meer krantenkoppen in België

Reniël held van Rotterdam na overmeesteren messentrekker bij Erasmusbrug: “Ik heb hem een paar tikjes gegeven”

De 32-jarige personal trainer Reniël Renato David Litecia is de held van Rotterdam nadat hij donderdagavond een messentrekker wist te overmeesteren aan de voet van de Rotterdamse Erasmusbrug. Een man is overleden en een andere persoon raakte zwaargewond. Reniël gebruikte een squatstok die hij in twee stukken brak om de steker bewusteloos te slaan. Dit vertelde hij aan De Telegraaf.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper pleit onschuldig voor rechter

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig.

Lees meer »

Ook duizenden Belgen gebruiken model in Libanon opgeblazen bombiepers

De semafoon of bieper, het ouderwetse communicatie-apparaatje dat dinsdag massaal tot ontploffing werd gebracht in Libanon en daarbij een groot aantal slachtoffers eiste, wordt ook in België nog op redelijke grote schaal gebruikt. Dat schrijft De Standaard woensdag. Hoewel de technologie inmiddels al behoorlijk is achterhaald, zijn er volgens het dagblad nog steeds zo’n 27.000 biepers in dienst in ons

Lees meer »

K.V. De Haan organiseert 31e Nationale Zee-Honden-wandeling

Hondenschool K.V. De Haan organiseert op zondag 29 september de 31e editie van de Nationale Zee-Honden-wandeling. Start en aankomst zijn zoals vanouds weer voorzien in het sport- en recreatiecentrum Haneveld.
The post K.V. De Haan organiseert 31e Nationale Zee-Honden-wandeling appeared first on KW.be.

Lees meer »