LIVE MAN CITY-ARSENAL. Trossard pakt rood vlak voor de rust, thuisploeg belegert doel Gunners

Nog maar de vijfde speeldag in de Premier League, maar meteen een absolute kraker. De titelverdediger Manchester City, in eigen huis tegen zijn grootste uitdager Arsenal. Guardiola versus Arteta. Doku versus Trossard. Zoek niet naar De Bruyne op het veld, hij bekijkt het geblesseerd vanuit de tribune. Blijft City foutloos in de competitie? 

Meer krantenkoppen in België

Disneyland® Paris biedt 7.000 contracten aan in catering, hotels, shows en technische diensten tijdens een Casting Tour die langs Rijsel gaat

Disneyland Paris lanceert vacatures voor verschillende beroepen tijdens zijn Casting Tour door Frankrijk, Italië en Spanje om op zoek te gaan naar talenten uit Europa, van september 2024 tot maart 2025. Belgische kandidaten kunnen op maandag 16 en dinsdag 17 september terecht in Rijsel om zich kandidaat te stellen.
The post Disneyland® Paris biedt 7.000 contracten aan in catering,

Lees meer »

“Plegers van deze technisch hoogwaardige aanval willen duidelijk grote oorlog in Midden-Oosten ontketenen”, zegt Moskou

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

KIJK. Nieuwe beelden van Titan-wrak verklaren mogelijk oorzaak van crash

Wetenschappers hebben nieuwe details ontdekt over het dodelijke ongeluk met de Titan-duikboot. Volgens eerdere vaststellingen zou de duikboot geïmplodeerd zijn omdat de buitenkant niet bestand was tegen de extreme druk van de oceaan. Maar aan de hand van nieuwe beelden beweren wetenschappers nu dat er mogelijk een andere oorzaak is voor de crash.

Lees meer »

Dagelijks 34 miljoen kilometer uitgespaard op Belgische wegen dankzij telewerk

Een derde van de Belgen werkt minstens één keer per week van thuis uit. Brusselaars blijven de meest fervente telewerkers, met een aandeel van bijna 50 procent dat regelmatig van thuis uit werkt. Treinpendelaars zijn ook grote telewerkers. Dat blijkt uit de BeMob-enquête van de FOD Mobiliteit en Vervoer. Bovendien konden dankzij telewerk 34 miljoen kilometers per dag, waarvan 16

Lees meer »

Pelt en Houthalen-Helchteren zetten hun Olympiërs in de bloemetjes

De gemeenten Pelt en Houthalen-Helchteren hebben hun atleten die deelnamen aan de Olympische Spelen in Parijs in de bloemetjes gezet. Dat gebeurde tijdens een huldiging in belevingscampus De Stroming in Pelt en het gemeentehuis in Houthalen-Helchteren. Kajakkers Hermien Peters, Artuur Peters en Lize Broekx mochten op de Spelen aantreden in de finale. Zwemster Roos Vanotterdijk plaatste zich dan weer 2

Lees meer »

Wij spraken met Vincent Kompany, daags voor zijn Champions League-debuut: “De finale is in München, dat is toch een extra stimulans”

Met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb opent Bayern München zijn vernieuwde campagne van de Champions League. Voor Kompany wordt het zijn debuut als trainer op het kampioenenbal. “In principe is dit voor mij niets nieuw, maar we dromen van de finale”, vertelde hij vooraf in een gesprek met VTM NIEUWS-analist Gilles De Bilde.

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Vanaken: “Er zijn mogelijkheden in omschakeling” – Dortmund-coach Sahin: “Wordt niet makkelijk in hun stadion”

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, nadien spraken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2

Lees meer »

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

Situatie Oekraïne zeer zorgwekkend nadat nog maar een derde van energievoorziening overblijft na Russische aanvallen: “Dit zijn oorlogsmisdaden”

Het Internationaal Energieagentschap maakt zich grote zorgen over hoe Oekraïne de komende wintermaanden zal doorkomen. Met onophoudelijke luchtaanvallen van de Russen beschikken de Oekraïners nog slechts over een derde van de energie-infrastructuur. “Delen van Oekraïne riskeren onbewoonbaar te worden. Deze winter kan leiden tot een nieuwe golf van vluchtelingen.”

Lees meer »