Brits parket besloot twee keer om Al-Fayed niet te vervolgen

Het Britse parket heeft zondag toegegeven dat het, ondanks onderzoek van de politie, twee keer heeft besloten om Mohamed Al-Fayed niet te vervolgen. Tientallen vrouwen beschuldigden de overleden eigenaar van luxewarenhuis Harrods deze week van verkrachting en seksueel geweld.

 

Meer krantenkoppen in België

“Stop met onveiligheidsgevoel aan te wakkeren”: Uitbaters willen ‘t Straatje nieuw leven inblazen

Dieter De Clercq (37) van Café 56 is niet opgezet met hoe Kortrijk als onveilige drugsstad wordt weggezet door bepaalde politici. “Het is een hot topic waar mensen graag over spreken, maar stop met het te voeden. Op den duur zien mensen enkel nog een gemarginaliseerde stationsomgeving in plaats van een volwaardige uitgaansbuurt met gepassioneerde horecaondernemers.”
The post “Stop

Lees meer »

Oldtimerclub houdt herdenkingsrit voor ‘Stoere Wout’: “Hij kreeg de kans niet om zijn vleugels uit te spreiden, nu nemen we hem symbolisch mee”

Een vijftigtal leden van The Oldies Car Club, een oldtimerclub opgericht in de jaren ’80 en met een clublokaal in Oostkamp, nam vandaag – zondag – deel aan een rit die georganiseerd werd om de herinnering levendig te houden aan Wout Van Massenhove. Deze 12-jarige jongen uit Bekegem verloor op 29 juni 2023 zijn moedige strijd tegen kanker.
The

Lees meer »

Diamant voor Roger en Simone

Roger Isbled (87) en Simone Warlop (86) vierden hun diamanten huwelijksverjaardag. Op 7 september 1964 stapten ze in het huwelijksbootje. Simone werd geboren in La Créche in Frankrijk, waar ze ook tot haar tiende naar school ging. Daarna trok ze gedurende drie jaar op pensionaat in Nieuwkerke. Nadien bleef ze thuis om te werken op
The post Diamant voor

Lees meer »