De riem mag er even af: Vincent Kompany en zijn gezin trekken in traditionele kledij naar Oktoberfest

Prost! En of Vincent Kompany reden had om tijdens de Oktoberfesten een pint achterover te kappen: Bayern München is gewéldig op dreef. Ook het voltallige gezin van de Bayern-coach was aanwezig.

 

Meer krantenkoppen in België

Zo liet Israël duizenden biepers van Hezbollah ontploffen

9 doden en 2.800 gewonden, van wie er zeker 170 in kritieke toestand verkeren. Dat is de voorlopige balans van een nooit geziene aanval op de Libanese militie Hezbollah. Die zag vele duizenden biepers, een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, van leden ontploffen. Zo goed als gelijktijdig en tot in Syrië toe. Iedereen wijst Israël

Lees meer »

Voormalig Simple Minds-drummer Kenny Hyslop (73) overleden

Kenny Hyslop, de voormalige drummer van Simple Minds, is op 73-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd door enkele insiders aan de ‘Daily Mail’ gemeld. De doodsoorzaak is momenteel nog onbekend, maar Hyslop zou de afgelopen jaren met verschillende gezondheidsproblemen hebben geworsteld.

Lees meer »

“De Vlaamse regering heeft van verkeersveiligheid een verdienmodel gemaakt, hoog tijd om die fout terug te draaien”

Hoe ver mogen gemeenten gaan om de verkeersveiligheid in hun gemeente te waarborgen? Het debat zal de komende weken in heel Vlaanderen opduiken. VRT NWS berekende dat de Vlaamse gemeenten samen vorig jaar 124 miljoen euro verdienden aan boetes. Het gros daarvan komt via lokale trajectcontroles en zogenaamde GAS-boetes. Sinds enkele jaren mogen die Gemeentelijke Administratieve Sancties worden ingezet voor

Lees meer »

Hangar d’Amour wordt blikvanger op Open Bedrijvendag in Oostende: “Mensen kunnen zien hoe de kamers voor sekswerkers eruit zullen zien”

Oostende is één van de drie West-Vlaamse hotspotgemeenten tijdens Voka Open Bedrijvendag op 6 oktober. “Een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen”, luidt het.
The post Hangar d’Amour wordt blikvanger op Open Bedrijvendag in Oostende: “Mensen kunnen zien hoe de kamers voor sekswerkers eruit zullen zien” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brussels burgerinitiatief ‘#LEZ is More’ geeft standbeelden mondkapjes in strijd tegen uitstel lage-emissiezone

Het apolitieke burgerinitiatief ‘#LEZ is More’ heeft enkele standbeelden in het Brussels Gewest een mondmasker gegeven. Met die symbolische actie wil het burgerinitiatief protesteren tegen de plannen om de volgende fase van de lage-emissiezone in Brussel uit te stellen. "De standbeelden betuigen hun steun aan de Brusselse medeburgers, die helaas geen longen van steen of brons hebben."

Lees meer »